Lash Botox, tehnică inovatoare disponibilă la The LashLand

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-01-2020

în: Beauty

The LashLand reprezintă mai mult decât un alt business în industria frumosului. Conceptul, adus pe piața saloanelor de înfrumusețare din Capitală de către lash-stylist-ul Loredana Marin, se deosebește prin profesionalismul de care dau dovadă tehnicienii ce alcătuiesc echipa. The LashLand este un salon de make-up, extensii de gene și brow bar, situat în zona Dorobanți, unde vă puteți bucura de servicii de calitate, de produse la cele mai înalte standarde și de o atenție deosebită. Afinitatea de a transforma frumusețea în artă există la Loredana încă din copilărie și, începând cu pasiunea pentru make-up, aceasta a reușit să devină trainer-ul oficial al unui brand mult visat de ea, Dlux Professional România, cu care colaborează și la salonul ei.

Pe lângă servicii precum machiaj de seară/zi/ocazie/mireasă, machiaj pentru ședințe foto, machiaj semipermanent, stilizare de sprâncene, aplicare gene false, aplicare extensii gene (fir cu fir, 2D, 3D, 6D, Russian Volume), la salon puteți beneficia și de tehnica laminării sprâncenelor. Laminarea sprâncenelor este ultima soluție pentru sprâncene dese, neascultătoare și ciufulite în diferite direcții, ea oferind un look natural. Laminarea sprâncenelor reprezintă un tratament non-invaziv ce are rol de a hrăni și de a stimula creșterea firului natural.

Persoanele care au sprâncenele groase și orientate în direcții greșite sunt principalii norocoși care pot încerca această procedură non-invazivă. Printre avantaje se pot enumera: conturarea sprâncenelor într-un mod natural, stimularea regenerării lor și definirea formei ideale. Procesul nu este unul dificil – procedura înmoaie firele de păr neascultătoare, le fixează în direcția corectă și dorită, pentru o perioadă îndelungată. Sprâncenele vor primi contur prin nuanțarea cu vopsea henna și tratamentul cu vitamine, keratină și botox, pentru a hrăni firele și a le stimula. Laminarea sprâncenelor este o procedură non-alergică, produsele folosite fiind certificate și bio.

Așadar, dacă ești în căutarea unei transformări spectaculoase a fizionomiei, prin stilizarea sprâncenelor, specialiștii de la The LashLand îți stau la dispoziție! Aceștia acordă o atenție deosebită sprâncenelor, pensându-le corect, pentru a da o formă ideală și pentru a facilita creșterea lor. Tehnica este recomandată atât pentru femeile cu sprâncene groase și dese, cât și pentru cele cu fire subțiri și rare, rezultatul fiind unul cool, modern și fresh!

 

Totodată, la The LashLand, este disponibilă și tehnica laminării genelor, un procedeu cosmetic non-invaziv și semipermanent care constă în curbarea genelor naturale, dar și un tratament revoluționar de hidratare. Laminarea genelor este dorită de către femeile care vor să rămână naturale cu gene mai bogate, de către persoanele care sunt alergice la adezivul pentru extensii de gene, dar și de către femeile care nu agreează extensiile de gene. Laminarea genelor este, de asemenea, o procedură non-alergică și nu traumatizează genele în niciun fel. Produsele folosite sunt certificate și bio 100%.

Printre avantajele acestei tehnici se numără: alungirea genelor în timp, prin tratamentul Lash Botox, îngroșarea firului natural cu 30%, curbarea și pigmentarea genelor, protecția, întărirea și hrănirea firului natural, dar și obținerea efectului de gene voluminoase și rimelate. Tratamentul oferă un „boost” senzațional de hidratare, îngroșare și vitaminizare a genelor naturale. Acesta conține provitamine (B5, B6), cinci uleiuri naturale, șase vitamine (A, B, C, E, F, K), keratină, colagen, acid hialuronic și glicerină.

Energy Expo 10-13 octombrie