Kim Kardashian a cumpărat The Attalah Cross a Prințesei Diana

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-01-2023

în: NewsThe Famous

Kim Kardashian

The Attalah Cross este o bijuterie de o frumusețe fără cusur atinsă de două frumuseți iconice de renume mondial. Pandantivul cu ametiste tăiate pătrat și diamante circulare a fost purtat de Prințesa Diana la o gală de caritate din Londra, în 1987. Kim Kardashian este a doua femeie care poate purta colierul după ce l-a achiziționat la o licitație organizată de Sotheby’s.

Kim Kardashian

Potrivit unui reprezentant al casei de licitații, bijuteria a fost vândută cu prețul de 197.453 de dolari. „Diana era o femeie cu un stil, o frumusețe și o grație incredibile. Kim este onorată să poată deține o bijuterie frumoasă, purtată cândva de regretata prințesă”, a declarat un apropiat pentru DailyMail.com. Compania de bijuterii Garrard a creat pandantivul crucii enorm în urmă cu aproape un secol, în 1920.

Kim Kardashian

Prințesa Diana era prietenă cu omul de afaceri britanic Naim Attallah, care i-a împrumutat piesa îndrăzneață de 5,25 carate. „Puțini oameni ar putea valorifica această piesă, iar Diana chiar a reușit. Când eram copil, era așezat mereu pe masă la prânzul de Crăciun, dar nu a fost purtat niciodată de altcineva în afară de Diana și nu a fost văzut în public de când a murit”, a declarat fiul lui Naim, Ramsay Attallah.

Având în vedere că celebra Kim Kardashian a achiziționat legendara bijuterie este doar o chestiune de timp până când The Attalah Cross va putea fi admirată în public.