„Hyper Leaves”, pop-up-ul eclectic creat de Prada și Galeries Lafayette

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 20-01-2020

în: Fashion

În perioada 14 ianuarie – 10 februarie 2020, Galeries Lafayette găzduiesc o manifestare cu potențial artistic fantastic, creat prin colaborarea cu brandul Prada.

Pop-up-urile sunt, prin definiție, fun, eclectice și uimitoare. Iar creația semnată Prada- Lafayette dovedește încă o dată potențialul fantastic a ceea ce am putea defini drept un eveniment comercial cu o profundă conotație artistică. Proiectul se construiește în jurul temei „Hyper Leaves”, este alăcutit din două display-uri dedicate colecțiilor SS20 pentru femei și bărbați și sunt atât de spectaculoase încât este, practic, imposibil să treci pe lângă ele fără să îți capteze atenția.

Cele două pavilioane sunt amplasate în cadrul Galeriei Lafayette Haussmann, Paris. Pop-up-ul dedicat fashion-ului pentru femei este conceput ca un „pavilion de pădure” construit cu plasă metalică vopsită cu verde și lumini neon uimitoare, pe o podea de covor verde, în timp ce spațiul pentru bărbați prezintă un copac de baobab uriaș realizat din plasă metalică vopsită și neon. Luminile și decorațiunile alcătuiesc trei logo-uri Prada iar decupajele cu frunze mari și mese, un perete din spate verde-luminos, alături de pardoseala verde întregesc peisajul și îl corelează impecabil cu tema aleasă.

Pavilioanele sunt gândite și concepute pentru pentru a suprapune realitatea și imaginația într-un singur spațiu, iar elementele tipice pop-up arată în continuare cât de inteligent se pot folosi elementele pentru a reda și inspira peisaje și elemente naturale. Magazinul- expoziție include și culori contrastante care aduc un farmec eclectic decorului general. Pop-up-urile Prada vor rămâne deschise în perioada 14 ianuarie – 10 februarie 2020, la Galeries Lafayette și vor prezenta, printre altele, două stiluri de pantofi sport și cizme în ediție limitată pentru previzualizare. Dacă aveți drum la Paris, ne gândim că v-ați dori să alocați o oră pentru o vizită la Galeria Lafayette, iar acum aveți un motiv în plus.