Colt by The Unnamed Society & L’Épée 1839, ceasul unic cu aspect de revolver

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-01-2020

în: Art & Design

revolver

Un grup misterios de designeri și inventatori reuniți sub titulatura The Unnamed Society au lansat pe piață prima lor creație, un ceas de masă în formă de revolver, în parteneriat cu producătorul elvețian de ceasuri L’Épée 1839.

Combinația inedită are un fundament istoric, în condițiile în care brandul L’Épée a fost fondat la doar trei ani distanță de momentul în care Samuel Colt obținea brevetul pentru inovatoarea armă ce avea să-i poarte numele.

revolver

„Am știut de la bun început că vom lucra la ceva cu adevărat special. Transpunerea viziunii echipei într-un mecanism orologer unic a fost o provocare extraordinară, iar noi toți, cei de la L’Épée, suntem foarte mândri de rezultat. Șansa de a lucra cu timpul din toate unghiurile, istoric, mecanic și estetic, ne-a adus o satisfacție deosebită”, a declarat Arnaud Nicolas, CEO al L’Épée.

revolver

Fiecare ceas dispune de un mâner unicat, iar gravarea sa este realizată pe comandă. Clienții pot alege dintr-un portofoliu variat de materiale și finisaje, de la lemn de esență rară la pietre prețioase sau piei exotice. Astfel, variantele de personalizare a ceasului sunt nelimitate, fiecare cumpărător având certitudinea că intră în posesia unui produs cu adevărat unic.