Cele mai noi colecții Poliform și Porcelanosa, acum în showroom-ul Delta Studio

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 09-06-2017

în: Art & Design

În fiecare an, showroom-ul principal Delta Studio din București se înnoiește cu cele mai noi soluții de design interior. Evenimentul de lansare de pe 25 mai a fost dedicat designului smart, fiind moderat de George Buhnici. La eveniment au participat peste 350 de invitați: arhitecți, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari, pasionați de design și tehnologie, presă de profil.

Demersul Delta Studio pune în dialog noile colecții de amenajări de interior cu noutăți din alte domenii – dacă în 2016 s-au asociat plăcile ceramice cu creații din zona de fashion și accesorii, în 2017 protagonista a fost tehnologia de top în interioare inteligente. Evenimentul a pornit de la conceptul de Smart Home și a prezentat cele mai avansate soluții din domeniu: mobilier italian Poliform, cu detalii finisate până la perfecțiune și colecții semnate de designeri renumiți mondial, completat cu noul televizor LG OLED 4K și sisteme smart de la All View; noi plăci ceramice de la Porcelanosa și Venis, în finisaje inovatoare ce redau cu fidelitate materiale existente în natură; colecții de gresie supradimensionată de la Kerama Marazzi; sisteme smart home și gadgeturi ce adaptează instantaneu casa la nevoile utilizatorilor; obiecte de design smart create de designeri români, selectați în urma unui Call for Designers lansat de Delta Studio în luna martie.

Inițiativa își propune să fie un reper pentru toți pasionații de locuire inteligentă, care știu că noile tehnologii sunt menite să ne ușureze viața și să ne ofere mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat: oameni dragi, momente unice și timp pentru pasiunile care ne fac fericiți.

Delta Studio expune în premieră noi colecții Poliform

Invitatul special al serii, Marco Zotti, reprezentant Poliform, a vorbit despre felul în care o locuință poate fi considerată contemporană atunci când designul fiecărei piesei exprimă o viziune actuală, ce depășește tendințele schimbătoare. Noile ambiente Poliform din showroom-ul Delta Studio includ: mobilierul de bucătărie My Planet, accesorizat cu cel mai nou sistem Franke, mobilierul pentru living QUID, dressing-ul Fitted, patul Rever, noptierele Onda și fotoliul Mad King, creat de renumitul Marcel Wanders.

Fiecare nouă propunere îmbină în mod original forme, nuanțe, finisaje, texturi și detalii ce traduc designul modern italian, ce stă la baza acestei companii cu tradiție.

Cele mai noi produse lansate de PORCELANOSA Grupo la târgurile internaționale sunt acum expuse în showroom-ul principal Delta Studio. Noi colecții de parchet ceramic, inspirate de țările nordice, gresie inspirată de frumusețea lemnului lucrat artizanal, completate de mobilier, baterii, obiecte sanitare și accesorii de la Gama Decor și Noken, branduri renumite prin designul atent studiat, ce transformă baia într-un spațiu unic.

Zece dintre arhitecții colaboratori au fost premiați cu excursii la fabricile Porcelanosa și Poliform, iar participanții la eveniment au avut parte de o tombolă cu premii substanțiale – baterii de la Kludi, pare de duș Hansgrohe, baterii Ideal Standard, excursii la fabrica Brikston, un Smart Cam + Senzor Multifuncțional de la All View, un aparat de cafea Dolce Gusto, ceasuri cu diamante Christina Diamonds, căști de la AVStore.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Keraben, Porta Doors, Porcelanosa, Venis, All View, Ceresit, Hansgrohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, LG, Saint Gobain, Fir Italia, Fap ceramiche, Brikston.

Petrecerea a continuat la restaurantul Naan Project, cu preparate de top realizate de Chef Natale Giunta, dulciuri de la Grace Couture Cakes și băuturi rafinate de la Cramele Recaș.

Mai multe fotografii de la eveniment, puteți viziona în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto