Performanță sportivă de top cu Herbalife H24

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-06-2024

în: News

Herbalife H24

Herbalife sprijină activitatea fizică și performanța sportivă prin gama sa premium de produse nutritive, Herbalife H24. Aceste produse sunt concepute pentru a oferi hidratare optimă, vitamine și minerale esențiale, precum și proteine și aminoacizi necesari organismului.

H24 susține mii de sportivi de performanță din întreaga lume, incluzând peste 150 de echipe din diverse discipline sportive, asigurându-le suportul nutrițional zilnic necesar. Printre utilizatorii celebri ai produselor H24 se numără Cristiano Ronaldo, Virat Kohli, echipele de fotbal Atlético de Madrid Femenino și LA Galaxy, lotul olimpic de canotaj al României, fotbaliștii de la Farul Constanța, multiplul campion național la duatlon și triatlon Ciprian Bălănescu și triplul campion european la karate Dorin Alexe.

Herbalife H24

Formulele premium ale gamei H24 sunt validate prin sute de teste realizate în nouă laboratoare de control al calității și dopaj din întreaga lume, garantând siguranța și eficiența produselor. Un exemplu remarcabil este CR7 Drive, o băutură hipotonică pentru sportivi dezvoltată în parteneriat cu Cristiano Ronaldo, premiată pentru inovație la Food+ Awards în Turcia. Aceasta asigură energie și hidratare avansată, combinând carbohidrați, electroliți și vitaminele B1 și B12.

Pentru hidratare, sportivii utilizează H24 Hydrate, o băutură hipotonică cu conținut scăzut de calorii, ce asigură 100% din necesarul de vitamina C, vitamine B esențiale, calciu și magneziu. Pentru refacerea musculară, se bazează pe batoanele proteice H24 Achieve, premiate în Marea Britanie, care conțin 21 de grame de proteine de calitate și sunt potrivite pentru vegetarieni. După antrenamente, sportivii preferă shake-urile proteice H24 Rebuild Strength sau H24 Rebuild Endurance.

Herbalife H24

Toate produsele din gama Herbalife H24 sunt certificate Informed Sport și trec prin peste 300.000 de teste anual. Compania implementează programul ”From Seed to Feed”, asigurând verificări riguroase și testări pe tot parcursul procesului de fabricație, garantând astfel produse de cea mai înaltă calitate.

Energy Expo 10-13 octombrie