Cardi B a purtat un colier de 5 milioane de dolari la Grammys

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 29-01-2020

în: The Famous

cardi b

Cardi B n-a pus stăpânire doar pe industria muzicală, dar și pe covorul roșu, la premiile Grammy. Artista a purtat la cea de-a 62-a ediție a premiilor Grammy un colier impresionant în valoare de 5 milioane de dolari. Dintre toate look-urile sale de pe covorul roșu, acum a strălucit cel mai tare, datorită uluitorului colier Gismondi 1754 cu diamante albe de 310 de carate, numit „Goddess Necklace“.

Cântăreața nu a impresionat doar prin accesoriul ei impozant, ci și prin ținuta sa – a purtat o rochie personalizată marca Mugler, realizată de directorul creativ Casey Cadwallader, rochie ce i-a subliniat silueta de sirenă, pe deasupra purtând o capă brodată cu diamante strălucitoare, ce curgea splendid pe spatele său.

Crearea colierului a reprezentat o colaborare între Casey Cadwallader, stilistul Kollin Carter și echipa de bijutieri Gismondi 1754. „Suntem mândri că Gismondi 1754 a făcut parte din două look-uri iconice ale premiilor Grammy din 2019 și 2020, colaborând cu Kollin Carter și echipa sa pentru Cardi B, împreună cu Casa Mugler”, a declarat Massimo Gismondi, CEO Gismondi 1754.

Cum sună chiar și unele dintre versurile sale, “I was born to flex/Diamonds on my neck”, Cardi B nu s-a dezis de la preferințele ei stilistice, dovedind că este, într-adevăr, foarte flexibilă în ceea ce privește aparițiile sale.