AstroAnima Tour by Sanda Ionescu

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-03-2023

în: News

AstroAnima

După succesul răsunător pe care l-a avut AstroAnima Fest, organizat în București, în toamna anului trecut, Sanda Ionescu, astrolog conferențiar, organizează un turneu național. AstroAnima Tour by Sanda Ionescu este un Turneu Astrologic fără precedent prin care astrologi renumiți vor aduce informații prețioase ce ne ajută să înțelegem vremurile pe care le traversăm, pentru că toată această perioadă face parte din dezvoltarea noastră personală atât ca ființe umane, cât și ca ființe spirituale.

Astrologii Sanda Ionescu, Ion Hristescu și Camelia Patrascanu vă invită la evenimentul AstroAnima în Cluj, Oradea și Brașov. Acest eveniment își propune să prezinte informații prețioase, care să ajute la înțelegerea acestei perioade importante a planetei. În plus veți afla răspunsuri la cele mai importante întrebări: Care sunt soluțiile? Cine suntem? Ce avem de făcut.

AstroAnima Tour se adresează atât astrologilor și pasionaților de astrologie, cât și oricărei persoane interesate de evoluție și de înțelegerea sensurilor. Este un eveniment dedicat OAMENILOR. Astfel, AstroAnima Tour vă invită la o călătorie a sufletului printre stele!

„Noi doar vă transmitem mesajele Cerului prin acest instrument: ASTROLOGIA. Prin tema mea, voi explica DE CE- ul revenirii noastre aici, acum. Importanța iubirii și impulsul pe care ea ni-l oferă în a deveni Co-Creatori. Împreună cu Camelia Pătrășcanu, voi avea și o temă surpriză, despre AROMATERAPIE ȘI FITOTERAPIE. Importanța sinergiei umane cu cea a naturii. Cum corpul uman recunoaște și integrează armonios Creația Divină. Vă așteptăm cu drag și Exaltare!”, a declarat Sanda Ionescu.

Biletele se găsesc pe:

 https://www.myticket.ro/evenimente?s=AstroAnima

https://www.entertix.ro/g/580/astroanima.html

Energy Expo 10-13 octombrie