AVBS Credit estimează în 2022 o creştere de peste 60% a volumului de credite ipotecare bancare intermediate de brokerii francizaţi

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 19-01-2022

în: News

Clienții care au în plan să achiziționeze o locuinţă pot contacta brokerii AVBS Credit

Compania românească AVBS Credit previzionează o creştere de 60% a volumului de credite ipotecare intermediate de brokerii francizaţi pe parcursul anului 2022, această creştere de peste 60% faţă de anul trecut se va situa în jurul valorii de 80 milioane de euro.

Motivele care stau la baza acestei creşteri sunt susţinute de nevoia românilor de a locui în locuințe proprii spațioase și confortabile, încrederea din ce în ce mai mare a cetățenilor de a apela la brokerii de credite pentru obținerea creditelor ipotecare potrivite, resursele băncilor concentrate puternic pe parteneriatele cu brokerii de credite, precum și numărul crescut de specialiști din banking care se reorientează în carieră și devin brokeri de credite în sistem de franciză. 

„Anul 2022 pare să fie anul de consolidare în piaţa financiar-bancară pe de o parte pentru că românii îşi doresc concretizarea tuturor dorinţelor care ţin de confortul propriu şi al familiei, de la proiecte mari de renovare, achiziţii de imobile şi autoturisme, dar şi efervescenţa pieţei financiar-bancare, începută chiar de la pornirea pandemiei”, spune Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Estimările AVBS Credit pentru anul 2022 situează compania la vânzări totale de credite bancare şi non-bancare de peste 100 de milioane de euro şi vor fi cu peste 50% mai mari faţă de anul trecut și cu 150% mai mari decât au fost în anul 2020.

 Consumatorii vor apela şi în anul 2022, într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite, aşadar, doar în prima jumătate a anului, AVBS Credit se aşteaptă la intermedierea unui volum de credite de aproximativ 50 de milioane de euro, pentru circa 1000 de cetăţeni din țara noastră.

Printre cele mai vândute produse de creditare din portofoliul companiei se numără: 75% Credite Ipotecare, 12% Credite de Nevoi Personale, 11% Credite Noua Casă, 2% alte tipuri de credite, printre care și credite pentru persoanele juridice.

Momentul prezent al pandemiei de COVID-19 transformă brokerii francizaţi ai AVBS Credit într-un canal puternic și eficient prin care românii interesaţi de obţinerea unui credit pot alege din peste 150 de produse de creditare. Deoarece brokerii de credite cunosc condiţiile de eligibilitate pentru fiecare bancă parteneră, profilul de creditare al fiecărui client este corelat automat cu ofertele de finanțare existente în piață.

Clienții care au în plan să achiziționeze o locuinţă pot contacta brokerii AVBS Credit pentru a primi informaţile necesare în vederea obținerii unui credit ipotecar de la brokerii AVBS Credit.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obținerea unei francize AVBS Credit:  https://www.avbs.ro/franciza-avbs/

Energy Expo 10-13 octombrie