Ce se întâmplă când vopseaua UV și un Ferrari California T se întâlnesc la 240 km/h?


Ferrari California T în rolul de artist, subiect și pânză în același timp

Ferrari State of The Art 001 - Ce se întâmplă când vopseaua UV și un Ferrari California T se întâlnesc la 240 km/h?

Inspirat de Ferrari California T și de devotamentul lui Maranello pentru design, artistul experimental Fabian Oefner a dezvăluit ceva nemaivăzut – o vizualizarea a vitezei prin formă. Această interpretare artistica unică plasează Ferrari California T în rolul de artist, subiect și pânză în același timp.

Artistul Fabian Oefner a vizitat recent sediul Ferrari din Maranello pentru a interpreta cel mai recent Ferrari Grand Tourer, 2015 Ferrari California T ca o formă de artă prin ochii lui. Videoclipul rezultat este explorarea esenței a unui Ferrari California T. Acesta încapsulează pilonii designului și inovația perpetuă, caracteristici constante în crearea fiecărui Ferrari.

State of Art împreuna cu California T, urmează călătoria lui Fabian și căutarea inspirației. Videoclipurile viitoare vor cuprinde interviuri cu lideri din industrie discutând despre Ferrari și arta inovației.

Ferrari State of The Art 002 - Ce se întâmplă când vopseaua UV și un Ferrari California T se întâlnesc la 240 km/h? What happens when UV paint and a Ferrari CaliforniaT meet at 240 kmh - Ce se întâmplă când vopseaua UV și un Ferrari California T se întâlnesc la 240 km/h?

Mai multe din
Art & DesignNews & FeaturesWWW