Noua colecție de încălțăminte The Hush – sofisticată și îndrăzneață

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-12-2021

în: Fashion

The Hush

The Hush, brandul de încălțăminte premium pentru femei, lansat în primăvară, își propune o nouă abordare asupra construirii unui outfit, printr-o colecție de pantofi statement, sofisticați și îndrăzneți, dar comozi și versatili, ce promovează ideea construirii unei ținute de jos în sus, o combinație de haine și accesorii care se potrivesc unei perechi de pantofi, și nu invers. 

„O femeie nu ar trebui să subestimeze niciodată puterea unei perechi de pantofi de a-i schimba starea de spirit – credem cu tărie că aceștia sunt vitaminele sufletului, o sursă și în același timp o expresie a curajului, a puterii și a încrederii în sine”, spun Anca și Sabina Șercău, creatoarele The Hush. 

The Hush

Noua colecție este formată din 14 modele de flats și heels disponibile în mai multe variante de culori și texturi, atât neutre, cât și complexe, selectate așa încât, indiferent de modelul ales, aceștia să ofere întreaga experiență The Hush. 

„Deși nu am abordat standardul industriei de a lansa un minimum de două colecții pe an (primăvară-vară și toamnă-iarnă), ne dorim ca în colecția noastră permanentă să se regăsească modele potrivite fiecărui sezon.Tendințele actuale duc în direcția asortării încălțămintei de iarnă (ghete, bocanci) și la outfit-urile de vară, la fel cum sandalele se asortează și ținutelor din timpul sezoanelor reci, toamnă-iarnă. Suntem două surori creatoare de pantofi, dar suntem și purtătoare de pantofi, așa că împărtășim entuziasmul femeilor pentru noutate și reflectăm asta în modul în care ne pregătim noile modele – lansăm pantofi noi pe măsură ce reușim să le aducem la un standard de calitate și design care să ne facă mândre de ceea ce-am realizat. Nu așteptăm un moment anume din an pentru a dezvălui ultimele designuri și imprimeuri – nu există momente bune sau mai puțin bune pentru pantofi, momentul potrivit pentru pantofi noi este tot timpul”, precizează cele două creatoare. 

The Hush

Pantofii sunt dezvoltați pe calapoade de lățime medie pentru a satisface și nevoia de confort, nu doar de frumos, fiind lucrați integral din piele (interior și exterior), cu accesorii de calitate, în ateliere cu istorie din Bucureşti, de o echipă de maeștri pantofari dedicați executării manuale și individuale a fiecărei perechi The Hush.