Cele mai renumite petreceri pe plajă

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-08-2015

în: Travel

nr1

Poate că cele mai frumoase amintiri sunt serile de vară petrecute la mare și clipele în care am avut ocazia să cunoaștem oameni cu povești care mai de care mai interesante. Lista prezentată mai jos reunește un top al celor mai renumite petreceri pe plajă și tipurile de distracție pe gustul oricui.

În fruntea topului celor mai cunoscute plaje destinate distracției se află Baie de Saint-Jean din St. Barts. Poate fi considerată versiunea din Caraibe a Rivierei Franceze având nisipuri neatinse, ape de un albastru turcoaz, magazine faimoase și cele mai bune restaurante. Hotelul Eden Rock poate fi o alegere foarte bună, iar printre destinațiile ideale unde puteți servi masa pe malul mării se află cunoscutul restaurant Maya’s to Go.

nr6

A doua destinație, potrivită pentru relaxare și distracție în egală măsură, este White Beach din Boracay, Philippines. Una dintre cele mai îndrăgite insule din Asia, Boracay impresionează prin peisajele de vis și apele liniștite ce îndeamnă la visare. Majoritatea restaurantelor sunt situate pe plajă și turiștii vin pentru a privi apusul de soare, alături de un cocktail delicios și muzică de calitate. Printre recomandări se află și restaurantul Sirena al hotelului Shangri – La Boracay.

nr5

În cazul celei de-a treia plaje de vis, nu putea lipsi Thailanda din lista noastră. Plaja Haad Rin Nok se află în Ko Pha Ngan și poate găzdui până la 30.000 de oaspeți puși pe distracție. În serile cu petreceri precum Full Moon Party, sistemele de sonorizare de ultimă generație transformă experiența turiștilor într-una de neuitat fiind o combinație între viața de noapte atât de mult căutată și plajele cu nisip auriu de unde se pot zări peninsulele de origine vulcanică. În orașul Haad Rin se pot găsi cele mai delicioase mâncăruri și cele mai cunoscute baruri de pe întreaga insulă.

nr4

Plaja Cala Jondal din Ibiza, Spania este cea de-a patra alegere pentru seri cu distracție de neuitat. Se numără printre cele 80 de plaje din Ibiza, fiind mai puțin cunoscută datorită faptului că este localizată într-un golf mai ascuns. Este o destinație preferată de cei care doresc să își petreacă timpul într-un loc mai intim, iar printre alegerile turiștilor se numără The Blue Marlin sau Tropicana Beach Club, cunoscut pentru sangria delicioasă și preparatele din fructe de mare.

nr3

Cea de-a cincea plajă pe care o recomandăm se află tot în Thailanda și poartă numele de Chaweng Beach fiind localizată pe insula Koh Samui. Plaja este străjuită de cocotieri, iar privirea se pierde undeva între nisipurile argintii și apele turcoaz, culiminând cu reciful de corali. Totuși, cei care își doresc să guste cu adevărat viața de noapte din Thailanda trebuie să viziteze Green Mango, unul dintre cele mai vechi și faimoase din Koh Samui.

nr2

Dacă cele cinci propuneri prezentate mai sus încă nu v-au convins, vă mai recomandăm și Patong Beach din Phuket, Thailanda, Waikiki din Oahu, Hawaii, Kuta Beach din Bali, Indonesia, Seven Mile Beach din Negril, Jamaica sau Super Paradise Beach din Mykonos, Grecia.