Christmas Box Ideas – O selecție irezistibilă de cadouri parfumate

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-12-2021

în: Beauty

Christmas Box Ideas, este din nou perioada magică în care ne bucurăm de timp cu cei dragi, dăruim și primim cadouri, iar dorințele se îndeplinesc! Crăciunul de anul acesta va fi cu siguranță special, cu o stare de spirit pozitivă și mult optimism.

Noi te invităm să mai pui câteva cadouri reușite pe listă și să faci cuiva ziua mai frumoasă cu un giftbox parfumat – sau, de ce nu, te poți răsfăța singur(ă) cu un asemenea dar, ca o mică recompensă după un an lung și complicat.

Îți propunem, așadar, o selecție cu cele mai frumoase idei de cadouri pentru Crăciun – seturi în ambalaje colorate, cu esențe parfumate și surprize frumos împachetate de la brandurile preferate.

Versace
Brandul care a devenit sinonim cu luxul propune o serie de seturi-cadou pentru toate gusturile.

Cadoul perfect pentru El poate fi chiar setul compus din Versace Eros (apă de toaletă sau apă de parfum) și accesoriile pentru un ritual de îngrijire masculin complet – gel de duș, balsam after-shave, parfum travel size sau borsetă elegantă.

Pentru Ea, Versace propune două variante cu care nu poți da greș: inconfundabilul Crystal Noir Eau de Toilette sau Versace Pour Femme Dylan Blue, însoțite de produse pentru un ritual aromat și relaxant – loțiune de corp și gel de duș.

Galerie Foto

 


Christmas Box Ideas

Givenchy
Rafinament, eleganță, couture… într-un cuvânt, Givenchy! Pentru persoanele speciale din viața ta care au un stil modern, îndrăzneț, seturile Givenchy de iarnă sunt cadoul perfect.

Ai de ales între pachetele speciale L’Interdit Eau de Parfum/L’Interdit Eau de Parfum Rouge (pentru Ea) sau Gentleman Givenchy Eau de Parfum (pentru El), fiecare în ambalaje-statement și cu produse de referință pentru celebrul brand.

Galerie Foto

 


Nina Ricci
Roșul este, fără îndoială, culoarea Crăciunului. Dar este și culoarea de referință pentru Nina Ricci, iar această sinergie inspirată a dat naștere unor idei de cadouri excelente.

Ca totul să fie EXTRA ROUGE în acest sezon, bucură-te de setul compus din parfumul Nina Extra Rouge și loțiunea de corp din aceeași gamă. Pasiunea intensă este trăsătura principală a acestei arome, iar în acest caz, excess equals success.Trussardi
Eleganță subtilă și arome învăluitoare ideale pentru persoanele conștiente de farmecul personal – aceasta este propunerea Trussardi pentru Crăciunul 2021: Trussardi Eau de Parfum (pentru Ea), respectiv Trussardi Uomo (pentru El).

Galerie Foto

 


Salvatore Ferragamo
Stilul italian este adus la rang de artă de către casa Ferragamo.
Signorina Misteriosa este creat pentru femeia care preferă să fie mereu învăluită într-o aură irezistibilă de mister, în vreme ce pentru bărbatul de succes, asumat emoțional și cu un spirit liber se potrivește de minune setul Ferragamo Intense Leather.

 


Acqua di Parma
Rămânem în sfera unui dolce far niente italian cu Acqua di Parma și a sa superbă colecție de seturi de Crăciun, ambalate în deja consacratele cutii galbene ce te duc instant cu gândul la vacanțe mediteraneene. Mai mult decât un răsfăț olfactiv, parfumurile Acqua di Parma reprezintă întruchiparea celor mai strălucitoare dorințe. Cine nu și-ar dori să primească un „yellow box” de Crăciun?
Așadar, te invităm să descoperi și să dăruiești seturile din colecțiile Colonia și Blu Mediterraneo.


Costume National
Minimalismul și dragostea pentru modă te definesc sau sunt valori ale unei persoane dragi ție? Costume National este partenerul tău în acest final de an. Parfumuri inspirate de cele mai speciale texturi și de creațiile legendare ale Casei sunt numai bune de pus sub brad: setul So Nude sau setul Scent Intense.Moschino
Pentru un Crăciun plin de culoare și optimism, adorabilul set Moschino Toy 2 Bubble Gum este aici! Intră în atmosfera de sărbătoare cu celebrul ursuleț Moschino, care-ți aduce parfumul preferat împreună cu loțiunea de corp aromată din aceeași gamă.