Anti-îmbătrânire sublimă în noua eră a frumuseții pielii, cu Or Rouge – noua colecție premium de la YSL Beauté

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 12-12-2023

în: Beauty

YSL

În lumea de astăzi, tinerețea pielii noastre este pusă în pericol de un stil de viață agitat și de agresorii urbani dăunători. Mulți au căutat un antidot: elixirul perfect care să captureze tinerețea, cu puteri extraordinare de rejuvenare a pielii.

Combinând decenii de expertiză excepțională și inovație, astăzi, cu noua gamă Or Rouge, YSL Beauté face posibil ceea ce părea imposibil – stabilește un nou standard pentru îngrijirea premium a pielii!

YSL

Inspirată de descoperirea revoluționară a YSL Beauté, pentru a contracara semnele de îmbătrânire a pielii, noua Or Rouge pune în valoare o veritabilă forță a naturii – șofranul marocan din Munții Atlas. Trecut din generație în generație, pistilul roșu al acestei delicate flori mov este însuflețit cu puteri legendare atât de puternice, încât YSL Beauté s-a angajat într-o căutare pentru a captura secretele sale mitice.

Prin utilizarea unui nou proces de extracție, YSL Beauté a creat o concentrație fără precedent a fracțiunilor subcelulare din extractul de șofran. Ca rezultat, noua gamă Or Rouge protejează pielea agresată de stilul de viață urban agitat, acționând direct în interiorul celulelor pentru a reiniția producția „factorilor de tinerețe” și oferind o rejuvenare extraordinară tenului.

YSL

O călătorie senzorială fără egal

Cu noua linie Or Rouge, YSL Beauté te îndeamnă să mergi mai departe, să trăiești viața la maxim și să-ți onorezi dorințele printr-un ritual zilnic de îngrijire a celei mai de preț bijuterii pe care o deții: pielea ta!

La Crème Essentielle: Acest produs este vedeta colecției deoarece oferă atât rezultate instantanee, cât și consistente, pe termen lung. Textura sa este concepută să se transforme pentru a oferi o experiență senzorială unică, îmbinând prospețimea, confortul și acțiunea de netezire și tonifiere a pielii.

La Lotion: Este un produs pregătitor pentru aplicarea ulterioară a sus-menționatei Crème Essentielle. Promite o hidratare profundă și un confort imediat, pregătind astfel pielea pentru produsul principal al gamei.

La Crème Regard: Acest produs este special conceput pentru zona delicată din jurul ochilor. Prin intermediul unor ingrediente precum șofranul marocan, uleiul de argan și acidul hialuronic, se concentrează pe reducerea edemelor/umflăturilor și a cearcănelor, revitalizând astfel zona ochilor.

Beneficii și inovații ale produselor colecției premium de skincare Or Rouge

*Sursa sustenabilă a ingredientelor din această gamă, provenite din Grădinile Comunității Ourika, evidențiază grija YSL Beauté pentru protecția mediului și responsabilitatea socială.

*NRF2 Cellular Pathway Activation: Acesta este un aspect deosebit al gamei, care se concentrează pe nivelul celular, stimulând acele căi de apărare a pielii și activând mecanisme de detoxifiere.

*High Atlas Moroccan Saffron: Ingredientul central al gamei este cel cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice. Substanțele microcelulare din extractul de șofran sunt prezentate ca fiind de o concentrație și o puritate fără precedent.

*New Dark Micronization Extraction Process: Un proces inovator de extracție, capabil să concentreze substanțele active din șofranul marocan în mod excepțional, cu un grad crescut de eficiență și putere.

*Prezentarea produselor în ambalaje cu design atractiv, clasic, dar totodată modern, încurajează reumplerea și reducerea deșeurilor.

YSL

Primul boutique YSL deschis în Europa

YSL Beauté a deschis primul boutique din Europa la București, în Băneasa Shopping City. Este singurul loc în care este disponibilă colecția premium de skincare Or Rouge și unde sunt posibile servicii precum: gravarea anumitor produse cu numele sau cu mesaje personalizate, wrapping-ul premium specific YSL, personalizarea cu anumite accesorii speciale pentru unele dintre produsele mărcii. Mai mult decât atât, clienții se pot bucura de suportul experților în beauty, aceștia personalizând alegerea produselor de make-up potrivite pentru fiecare tip de ten, alegerea nuanțelor de ruj potrivite subtonului pielii sau introducerea în lumea parfumeriei YSL printr-un scurt „fragrance discovery”.

Colecția este disponibilă exclusiv în primul boutique YSL din Europa deschis la București, în Băneasa Shopping City.