Moncler lansează o colecție de îmbrăcăminte pentru câinele tău

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-11-2022

în: News & Features

Moncler

Moncler și Poldo Dog Couture și-au unit forțele pentru prima dată în 2017 pentru a crea ținute pentru câinele tău. Acum, duoul a revenit cu o gamă complet nouă de modele pentru sezonul toamnă/iarnă 2022, care îl va face pe prietenul tău blănos cel mai elegant animal de companie din bloc.

Colecția capsulă cuprinde modelele de îmbrăcăminte exterioară Moncler, cum ar fi jachetele Maya și Maire, care sunt reduse la dimensiuni proporționale cu animalele de companie. Piesele, realizate din nailon laqué și căptușite cu materiale izolatoare, sunt oferite într-o gamă largă de nuanțe atrăgătoare, de la roșu vișiniu și albastru periwinkle până la chartreuse și negru lucios. Alte articole ale colecției prezintă gulere din catifea care poartă numele și logo-ul mărcii de îmbrăcăminte.

Moncler

Modelele recent introduse includ o vestă elegantă din fleece de pluș, crem și o vestă neagră matlasată din nailon cu diamante, precum și o selecție de haine de ploaie ușoare. Jacheta multicoloră cu glugă este o piesă remarcabilă din colecție, similară cu una din primele colaborări ale duo-ului. Jacheta Maire cu monogramă de la Moncler de disponibilă și în mărimi pentru proprietar, doar în cazul în care îți dorești să te asortezi cu câinele.

Moncler

Iar dacă prietenul tău blănos obosește, geanta neagră matlasată cu boudin îți va veni în ajutor. Piesa vine cu o căptușeală detașabilă din lână pentru confortul maxim al animalului tău de companie. Un set de gulere, hamuri și un pat portabil completează accesoriile colecției.

Moncler

Poldo Dog Couture, un brand italian de accesorii de lux pentru câini, nu este străin de parteneriate cu companii de lux. În ultimii doi ani, a colaborat cu nume precum Mark Hotel și Alanui pentru a crea îmbrăcăminte șic, dar confortabilă pentru câini. Până acum, brandul este singurul producător de accesorii pentru cățeluși cu care Moncler a colaborat pentru a-și produce colecțiile jucăușe. Totuși, Moncler rivalizează cu o lungă serie de case de modă precum Gucci, Hermes, Fendi și Thom Browne, care au pătruns și pe piața animalelor de companie – care valora 19,6 milioane de dolari în 2021, potrivit Absolute Reports.

Colecția Moncler x Poldo Dog Couture este disponibilă online și în magazine, cu prețuri variind de la 305 de dolari pentru o lesă cu logo la 1.030 de dolari pentru geanta de transport matlasată.