Testament Collection – Discover all dimensions of smell

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 27-01-2023

în: Beauty

Testament Collection, brandul românesc de parfumuri de nișă, te invită pe tărâmul magic al parfumeriei artistice, unde visul și realitatea dansează împreună pe ritmuri misterioase. Încă de la lansarea sa în 2018, Testament evocă magie și mister printr-o gamă de arome mistice potrivite oricărui tip de personalitate.

Născându-se dintr-o ciocnire occidental-orientală de idei și culturi, Testament Collection cuprinde esența tuturor lucrurilor naturale. Pornind de la materia primă, toate produsele sunt realizate manual, folosind ingrediente eco-durabile și din surse etice. Elixirurile create sunt armonioase și compatibile cu tot felul de personalități sau temperamente visătoare, care cutreieră cu grație și plutesc liber într-o lume magică.

Prezent în peste 50 de țări, Testament Collection și-a câștigat aprecierea la nivel mondial datorită aromelor sale fascinante, dar și datorită viziunii sale care îmbrățișează o lume în care parfumurile persistente inspiră și evocă simultan, având convingerea că parfumul poate aduce înapoi amintiri pierdute la fel de ușor pe cât poate pune bazele unor experiențe noi și parfumate.

„Originea casei de parfumuri Testament Collection provine dintr-o dorință reală de a exprima mai multe despre originile noastre și despre evoluția noastră înspre oamenii care suntem astăzi, prin istoria parfumurilor, pentru că toți avem o poveste de spus și parfumurile nu diferă cu nimic din acest punct de vedere. Povestea structurală a colecției noastre de parfumuri a fost creată dintr-o minte plină de dragoste, o inimă plină de pasiune și o bază plină de amintiri. Scopul a fost să încapsulăm aceste componente simple ale vieții, binecunoscute și accesibile tuturor, ca pe ceva mai mult decât niște simple cuvinte, ca o filozofie despre felul în care privim parfumurile, o filozofie care să definească un nou stil olfactiv”, a declarat Bogdan Vlad, fondatorul Testament Collection.

 

Cu un concept în care parfumurile nu sunt doar un produs, ci o modalitate de a face parte dintr-o lume care a păstrat timp de secole o aură de magie și mister, Testament își adună inspirația din surse precum civilizații îndepărtate, caravane și corăbii vechi care aduc scorțișoară din Africa, nard și cardamom din India, ghimbir, nucșoară, șofran și cuișoare din Indonezia. Toate aceste ingrediente sunt componente ale amestecurilor parfumate utilizate în ritualurile creative.

Și pentru că întotdeauna există un moment perfect pentru a te bucura de o cascadă de arome care îți surprinde toate simțurile cu puterea mistică a senzualității, Testament lansează Karma, un nou parfum care este ca un mesager carismatic ce reprezintă războiul dintre genuri și, totodată, paradoxal, mariajul dintre emoție și echilibru.

Karma este un gigant plin de emoție olfactivă, care deține proprietăți seducătoare extrem de rafinate și poate fi ușor perceput ca un clasic modern în lumea parfumeriei de lux artizanale. Deși a fost creat pentru femei în amintirea unui chip exotic și zâmbitor, legenda spune că intrigă mult și bărbații. Datorită notelor de ghimbir, vanilie și cacao, Karma este un parfum proaspăt și cald, ca un efluviu romantic sau, mai bine zis, o capodoperă condimentată oriental. Asemenea unui sacou perfect croit sau a unui ruj de buze roșu accesorizând o ținută impecabilă, acest parfum pune accentul pe lux, stârnind imaginația olfactivă chiar și a celor mai conservatoare personalități. 

Karma poate fi comandat pe site-ul www.testament-collection.com, acolo unde veți găsi întreaga colecție de parfumuri Testament.

Energy Expo 10-13 octombrie