Fendi x SKIMS a generat vânzări de 1 milion de dolari într-un minut

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-11-2021

în: Fashion

Fendi x SKIMS

Colaborarea dintre Fendi x SKIMS, brandul lui Kim Kardashian, a generat vânzări de 1 milion de dolari într-un minut de la lansare.

Marți, Kim Kardashian și-a lansat cea mai recentă colecție SKIMS, o colaborare cu brandul de lux Fendi. Deși sunt puține modele disponibile, colecția a generat vânzări de 1 milion de dolari în primul minut de la lansarea online și se pare că această colaborare este pe cale să devină cea mai de succes din istoria brandului Skims.

Fendi x SKIMS

În timp ce Kardashian a inclus în colecție piese distinctive, cum ar fi lenjerie de corp, îmbrăcăminte modelatoare și ciorapi, ea s-a aventurat, de asemenea, în prêt-à-porter cu jachete decupate (2.950 de dolari), cardigane (1.850 de dolari), bikini (395 de dolari) și multe altele.

Deși majoritatea pieselor colecției s-au epuizat, precum body-urile cu imprimeu Zucca, doritorii mai pot găsi articole din colecție pe site-ul Fendi x SKIMS. Printre piesele disponibile se numără colanții co-branded, dar și articole din tricot sau din catifea, precum salopete, rochii midi și topuri crop.

Fendi x SKIMS

Mai puțin surprinzător este faptul că îmbrăcămintea modelatoare, precum pantalonii scurți și body-urile, nu au fost epuizate de pe rafturile digitale. Cu toate acestea, rochiile din piele, dar și piesele outwear ale colecției, toate cu un preț de peste 1.000 de dolari – sunt epuizate.

Interesant este faptul că încălțămintea și accesoriile pe care cele două branduri le-au anunțat nu au fost încă lansate, ceea ce indică faptul că am putea vedea o a doua lansare Fendi x SKIMS.