Dior aduce lumea sa fabuloasă la Harrods

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-11-2022

în: News

Dior

Pe măsură ce sezonul sărbătorilor se apropie, Dior a creat The Fabulous World of Dior, o prezentare spectaculoasă care luminează legendarul magazin universal Harrods. Un eveniment excepțional care combină farmecul spiritului englez cu luxul francez și rafinamentul art de vivre.

Dior

Un admirator fervent al Angliei, din 1953 Christian Dior a dezvoltat o legătură puternică și de neîntrerupt cu Harrods, epicentrul eleganței britanice din Londra. Această poveste, care începe cu cel mai vechi butic de marcă singulară al lui Harrods, a continuat să crească prin colaborări exclusive și este acum îmbogățită de un nou capitol, unic în sfera sa de amploare și îndrăzneală creativă, inspirat de magia Crăciunului.

Dior

În perioada 10 noiembrie 2022- 3 ianuarie 2023, fațada edificiului Brompton Road va fi împodobită cu o instalație strălucitoare ce are un joc de lumini care prezintă radiant referințele fundamentale ale Dior, așa cum au fost reinterpretate de artistul Pietro Ruffo pentru colecția Dior Cruise 2023. Trandafirul busolei, stelele norocoase și florile sclipitoare vor ghida vizitatorii de-a lungul vitrinelor istorice – o atracție captivantă care atrage oameni din întreaga lume, transformată și adusă la viață printr-un tablou fantastic din turtă dulce. O călătorie care întinde limitele imaginației, explorând diferitele lumi și simboluri ale brandului de lux, de la modă la frumusețe.

Dior

În centrul acestui prestigios loc, îi așteaptă pe clienți o mulțime de surprize fascinante și decoruri animate, puse în valoare de delicii gourmet. Două pop-up-uri de vis – o odă a atașamentului lui Monsieur Dior pentru sărbătorirea Crăciunului și arta de a-i prețui cei dragi – împreună cu o cafenea special concepută pentru această ocazie și chiar o expoziție cu adevărat captivantă care se joacă cu proporțiile pentru a încânta simțurile, promite momente de neuitat.

O invitație magică care îmbină îndrăzneala și moștenirea celor două branduri, unite mai mult ca niciodată printr-o căutare a excelenței și dorința de a menține viu visul Dior.

Pentru a trăi experiența expoziției, oaspeții trebuie să își rezerve vizitele online pe: www.thefabulousworldofdior.com/registration