The Heart of Europe – De la Iaht, la casă plutitoare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2016

în: News

floating-seahorse

“The Heart of Europe” este un proiect realizat în Dubai și este alcătuit din 6 insule artificiale din golful Persic, cu scop rezidențial și turistic. Parte din curajosul ansamblu va fi și “The Floating Seahorse”, un nou concept de vile cu iz maritim… efectiv în mijlocul apei, plutind – nu în derivă, ci în deplină stabilitate – ce și-a stabilit prețul în variante standard undeva la 2.5 milioane de euro.

Întregul complex va avea 90 de vile, iar imaginile disponibile aparțin unei ediții speciale, ce se ridică la o valoare de 12 milioane de euro. Firma Kleindienst Group a “cheltuit”peste 5.000 de ore de cercetare și 13.000 de ore de design și inginerie pentru a putea finaliza proiectul. Echipa care a dus la săvârșirea planului este compusă din peste 200 de ingineri și designeri din peste 25 de țări.

Doar anul trecut au fost deja vândute 60 de vile, înainte de a fi inițiată construcția lor. Vila va avea 2 niveluri, la parter fiind living-ul, terasa cu lounge și jacuzzi, minibar, duș și bucătărie, iar la subsol (adică sub nivelul mării) vor fi dormitorul, baia și ferestre bine izolate către un exterior subacvativ sublim. Dezvoltatorii vor crea un recif artificial de 150 mp în fața ferestrelor, care speră să conteze în recrearea unui habitat propice pentru căluții de mare din golful Arabiei.

interior design option for master underwater bedroom (middle eastern) dubais-ultra-luxurious-floating-homes-will-have-underwater-master-bedrooms-m