Cinci alternative de lux pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-11-2014

în:

 

Dacă te afli printre cei care își doresc o vacanță de lux, unde pot îmbina relaxarea cu practicarea unuia dintre cele populare sporturi din lume, îți oferim cinci variante de resorturi cu cele mai înalte standarde.

 

La Sivoliere Resort

La Sivoliere Resort se află în Courchevel, Franța. Prețul unei nopți de cazare începe de la 951$ pe noapte, de persoană, fiind locul ideal pentru împătimiții sporturilor de iarnă. La Sivoliere Resort are camere de lux, ce impresionează atât prin design, cât și prin facilități – de la terase private sau balcoane discrete până la propriul șemineu. Totodată, sunt servite cele mai delicioase preparate tradiționale, în restaurantul din cadrul complexului.

10

Le Melezin

O altă destinație de vacanță din Courchevel, situată în Alpi, este resortul Le Melezin, având prețuri care încep de la 1.001$ pe noapte, de persoană. Clădirea este construită pe patru etaje, oferind cadrul ideal pentru relaxarea după ski. Aflat într-o pădure de conifere, cu un peisaj idilic de iarnă, Le Melezin este unul dintre cele mai căutate resorturi din Europa.

9

The Little Nell Resort

Acest resort de 5 stele, situat în Aspen, Colorado, are prețuri începând cu 1.002 de dolari pe noapte și surprinde prin serviciile de cea mai înaltă calitate, camere luxoase, preparate delicioase și servicii exclusiviste, dar și localizarea foarte bună, la baza munților Aspen. De asemenea, camerele au vedere spre oraș, pentru cei dinamici, sau spre munte, pentru o relaxare completă.

8

Hotel Gasthof Post

Situat, de această dată, în Lech-Arlberg, hotelul Gasthof Post este una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță din Austria. Cu servicii de 5 stele și prețuri ce pornesc de la 1.012$ pe noapte, hotelul reprezintă o alegere tradițională, însă plină de bun gust și cele mai deosebite facilități, fie că vorbim de restaurantul de lux, de piscină sau de spa.

7

St. Regis Deer Valley Ski Resort

Pentru 1,037$ pe noapte, o alternativă este St. Regis Deer Valley Ski Resort, localizat în Deer Valley, Statele Unite. Reprezintă cel mai scump resort de acest fel din S.U.A, având servicii de cea mai înaltă calitate, un restaurant cu preparate din bucătăria internațională, dar și o selecție de vinuri din toată lumea.

6