Terapia salină – tratamentul spa ideal pentru sănătate și frumusețe

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 17-10-2017

în: Beauty

Fluctuațiile de temperatură specifice începutului de toamnă cresc riscul apariției problemelor respiratorii. Din fericire, există metode terapeutice alternative și foarte eficiente disponibile în centrele wellness care pot combate probleme precum răceala, gripa, alergiile, astmul, bronșita infecțiile sinusurilor, sinuzita, rinita și chiar emfizemul.

[KGVID poster=”http://luxury.ro/wp-content/uploads/2017/10/ThaiCo-masaj-salina.jpg” width=”680″ height=”380″]http://luxury.ro/vd/Thaico-masaj-salina.mp4[/KGVID]

Terapia salină sau haloterapia este una dintre cele mai eficiente metode alternative, 100% naturale, care folosește aerosoli cu microparticule de sare de Himalaya pentru tratarea problemelor respiratorii dar și ale celor apărute la nivelul pielii. Această metodă este recomandată atât cu rol curativ, cât și de prevenție.

La THAIco SPA, poți beneficia de acest tratament în timp ce te bucuri de un masaj clasic sau asiatic, într-o cameră specială ai cărei pereți sunt realizați din sare himalayană și în care atmosfera deosebită, de poveste, te îmbie la visare. Ritualurile autentice realizate de terapeuții asiatici cu experiență considerabilă în domeniu, îți vor induce starea necesară de liniște pentru a te relaxa și a uita de problemele zilnice. În camera salină, aerul are o calitate superioară datorită difuzorului care îl ionizează, purifică și ozonizează. În timpul sesiunii, se pot controla concentrația de sare din aer, nivelul umidității sau al temperaturii, în funcție de necesitățile pacientului.

Aerul sărat este benefic atât pentru aparatul respirator, cât și pentru tratarea problemelor pielii, precum: eczeme, dermatite sau psoriazis. Care este efectul aerosolilor asupra pielii? Prin expunerea la particulele de sare din aer, pielea se regenerează, respiră cu mai multă ușurință și devine luminoasă și fină la atingere. În același timp, sarea de Himalaya este recunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene, contribuind la prevenția apariției micozelor.

Sarea de Himalaya este considerată un un adevărat miracol pentru corpul uman. Este cel mai pur tip de sare din lume, cristalele roz extrase din masivul Himalaya nefiind atinse de nicio substanță poluantă. Culoarea superbă îi este oferită de conținutul bogat de oxid de fier. Acest tip de sare este un produs superior folosit de toți cei care vor să ducă un stil de viață sănătos și echilibrat. Folosită în centrele de wellness și spa, ea ameliorează respirația deficitară, tusea, răcelile frecvente din sezonul rece, precum și alergiile respiratorii, rinita și faringita.

Cei care au încercat deja această terapie alternativă au constatat că respirația a devenit mai ușoară chiar de la prima ședință, iar problemele precum strănutul și tusea au fost atenuate. De asemenea, în urma acestui tratament au simțit o îmbunătățire a calității somnului, iar imunitatea le-a fost îmbunătățită. Ședințele de haloterapie realizate la spa sunt o modalitate excelentă de destindere, pentru că oferă o stare generală de bine, care te cuprinde imediat. De asemenea, împreună cu masajul, reprezintă combinația perfectă pentru o relaxare profundă a minții și, implicit, a trupului.

Programează-te la THAIco Spa pentru o sesiune completă de sănătate și frumusețe:
Website: www.thaicospa.ro
Telefon: 0729THAICO (0729 842 426)
Email: booking@thaicospa.ro
Adresa: Strada Intrarea Sevastopol nr 1, Sector 1, București