Rémy Cointreau lansează o gamă de parfumuri ultra-exclusiviste

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-10-2022

în: Beauty

Rémy Cointreau

Rémy Cointreau, casa franceză de băuturi spirtoase cunoscută pentru coniacul Louis XIII, intră în sectorul parfumurilor de lux cu Maison Psyché, o gamă de parfumuri ultra-exclusiviste care pornesc de la 5.500 de euro.

Condus de maestrul pivniței Maison Rémy Martin, Baptiste Loiseau și de Sophie Labbé, parfumier principal la Firmenich, departamentul dedicat parfumurilor, Maison Psyché, extinde arta producerii coniacului la arta parfumeriei. Fiecare parfum este compus din materii prime care sunt învechite în butoaie de coniac în pivnițele Maison Rémy Martin, permițându-le să înflorească și să se maturizeze ca un lichior fin.

Rémy Cointreau

Sticlele de parfum de la Maison Psyché sunt, de asemenea, realizate cu pasiune. Numerotat și realizat în cantități limitate, fiecare flacon este realizat din cristal Baccarat și pictat manual cu aur. Unele ediții extra-opulente sunt încrustate cu diamante.

Dacă sperați să intrați într-un magazin și să încercați cele cinci parfumuri inaugurale ale mărcii, avem vești proaste. Maison Psyché nu este pentru oricine. De fapt, nu este nici pentru cei mai mari cunoscători de parfumuri.

Rémy Cointreau

Brandul este vândut exclusiv prin directori de clienți privați de la Maison Psyché și Louis XIII, limitând accesul doar celor mai importanți clienți Rémy Martin.

„Aceasta va rămâne strategia de distribuție internațională a casei Rémy Cointreau”, a clarificat un purtător de cuvânt. Pe lângă acest lucru, un alt detaliu este ținut secret și anume locația atelierelor în care sunt realizate parfumurile. Practic: Maison Psyché este mai greu de obținut decât un Hermès Birkin.