Poggenpohl, pionierul bucătăriilor de lux din Germania, vine în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-02-2023

în: Art & DesignNews

Pentru prima dată, în exclusivitate, showroomul Kitchen Inc. va găzdui bucătăriile Poggenpohl în România. (A)

De mai bine de 125 de ani, Poggenpohl creează, dezvoltă și produce mobilier inovator pentru bucătării de lux. Fondat în 1892 în Herford, Germania, brandul Poggenpohl este acum prezent în peste 70 de țări.

Friedemir Poggenpohl a avut un scop foarte precis atunci când a întemeiat afacerea în 1892 – să facă bucătăria mai bună. Iar pe parcursul următorilor 129 de ani a făcut exact asta, devenind principalul brand german de arhitectură de lux pentru bucătărie. Fiind considerat inventatorul bucătăriei moderne, Poggenpohl combină concepte și practici arhitecturale cu design inovator, meșteșug exemplar și precizie tehnică absolută.

Ceea ce face diferența este combinația dintre meșteșugul tradițional învățat transmis din generație în generație și precizia ingineriei. Un exemplu este tehnica specială de șlefuire-lăcuire, o metodă extraordinară de procesare a lemnului pe care Poggenpohl a făcut-o celebră în toată lumea încă din 1930. Astăzi, îndemânarea maeștrilor tâmplari este completată de cele mai moderne tehnologii de producție.

Bucătăriile Poggenpohl au în centru omul. Designerii Poggenpohl creează soluții personalizate pentru nevoia fiecărui client, în ton cu personalitatea acestuia. Fiecare bucătărie devine o piesă de design contemporan care se integrează perfect în arhitectura spațiului din care face parte, fie el casă sau atelier. Simțul estetic și simțul practic sunt combinate armonios într-un dialog creativ între designer și client.

O varietate extraordinară de materiale, suprafețe și culori încântă simțurile și stimulează creativitatea, iar combinațiile sunt aproape infinite.

Înaintea vremurilor

Inovația a devenit tradiție la Poggenpohl, unde și cele mai neașteptate provocări sunt soluționate cu ajutorul creativității. Mai mult decât atât, există un simț vizionar incontestabil, Poggenpohl dând naștere multor trenduri în domeniul bucătăriilor de lux.

Bucătăriile Poggenpohl – concepte de design

+VENOVO – când bucătăria plutește

Neașteptată, surprinzătoare și parcă în același timp de când lumea, +VENOVO nu trece neobservată. Poggenpohl se potrivește oricărui spațiu și își face simțită prezența într-un mod unic. Fiind susținute de un cadru inteligent, bucătăriile Poggenpohl +VENOVO lasă impresia de plutire.

+MODO – un concept de super-clasă

Fiind descrisă ca un succes uriaș în materie de design, la 13 ani de la lansare, cererea pentru extraordinara bucătărie +MODO de la Poggenpohl este mai mare ca niciodată.

+MODO impresionează prin multiplele sale dimensiuni. Dulapurile și blatul sunt într-o complementaritate perfectă, semănând cu o constelație, iar sertarele contribuie la acest joc al adâncimilor.

+SEGMENTO – bucătăria pentru conservatori

+SEGMENTO este deja un clasic al eleganței moderne, regăsindu-se în portofoliul Poggenpohl încă din anul 2000. Nicio altă bucătărie nu este mai reținută din punct de vedere al designului, dar impresionantă grație liniilor deopotrivă elegante și pragmatice.

Concluzie

Sunt multe motive pentru care alegem o bucătărie Poggenpohl. Varietatea extraordinară de finisaje și de materiale, durabilitatea construcției – menită să sărbătorească individualitatea clientului – și, desigur, cel mai înalt standard de calitate.

Pentru prima dată în istorie și în exclusivitate, Kitchen Inc. aduce bucătăriile Poggenpohl în România. Vizitează showroomul Kitchen Inc. din strada Polonă, nr. 68-72 și experimentează o lume a rafinamentului desăvârșit în bucătărie.