Carolina Design și Denis Radu – O colaborare specială pentru un moment jubiliar

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-10-2023

în: News

Carolina Design

Se spune că timpul poate să transforme poveștile banale în povești atemporale extrem de prețioase. Așa cum diamantele au nevoie de timp ca să se formeze în adâncuri, la fel și brandul Carolina Design a avut nevoie de timp ca să se definească și să își contureze o reputație aparte în zona de fashion și luxury item. Deși, este prezent în București de un an de zile conceptul Carolina Design există în lume de 40  de ani.

Cu ocazia aniversării brandului, Carolina Design în colaborare cu Denis Radu va lansa trei item-uri exclusive din zona de fashion: o vestă de piele biker style, un cojoc oversize și un trench din piele police style.

,,Am fost plăcut surprins când cei de la Carolina Design au fost de acord cu ideile mele de item-uri pret-a-porter. Ei sunt un etalon de excelență când vine vorba de haine de piele și blană iar eu ador să mă îmbrac în haine de piele. Pentru că articolele vestimentare din piele neagră nu se vor demoda niciodată, mai ales dacă vorbim de persoane care iubesc aventura și adrenalina oferită de motociclete. Așa s-a născut ideea unei veste de piele biker style. Apoi, pentru că suntem în luna octombrie și trebuie să ne pregătim ținuta de sezonul rece, sunt la mare căutare articolele vestimentare de tip cojoc sau trench-uri.’’, e explicat Denis Radu povestea item-urilor.

Articolele vestimentare create de Denis Radu în colaborare cu echipa de la Carolina Design vor fi disponibile pentru comenzi online. Pentru mai multe detalii să accesați site-ul https://www.carolinadesign.ro/.

Galerie Foto