Next level of luxury – Rixos Premium Tekirova

Scris de Luxury
Publicat la data de: 18-09-2017

în: Travel

Pentru cei care credeau că Turcia sau Antalya nu mai au nimic nou de oferit, am descoperit un resort cu adevărat spectacular, practic un nou nivel al luxului în materie de turism.  – Rixos Premium Tekirova a obținut prestigiosul premiu „World Luxury Hotel Awards”, iar noi am obținut pentru dumneavoastră imagini și informații care vă vor convinge, cu siguranță, că Rixos Premium Tekirova este destinația ideală pentru o vacanță „tailor-made”.

Construit pe o suprafață de 186.000 metri pătrați, Rixos Premium Tekirova se bucură de magia apelor albastre, a pădurilor răcoroase și verzi și a istoriei, culturii, calității ireproșabile, definindu-se, practic, ca un loc unde luxul este la el acasă. Astfel, serviciile excelente și gradul înalt de confort și facilități vă vor oferi o vacanță pe care nu numai că nu o veți uita, dar veți visa să o retrăiți mereu și mereu.

.rixos premium tekirova – http://www.akiltopu.com

Rixos Premium Tekirova este o locație care oferă totul și în afara incintei resortului, situat la 60 de kilometri distanță de centrul orașului Antalya, la 73 de kilometri distanță de aeroportul din Antalya și la doar câteva minute de mers pe jos față de pitoreasca așezare Tekirova. Aproape toate atracțiile culturale, turistice și istorice ale Antalyei și-au dat întâlnire în apropierea acestui resort, de la vechiul oraș antic Lycia – acum Olympos, la Phaselis – alt oraș grec și roman cu trei porturi maritime și vestigii care datează cu două secole dinaintea erei moderne, de la Yanartaș – fostul templu al zeului Hefaistos, unde focuri vii ies din pământ în fiecare moment, la Tahtali Mountain – care, de la înălțimea de 2.365 metri, oferă priveliști de o frumusețe care-ți taie respirația. Această regiune din sudul Turciei este un adevărat paradis, numărul zilelor însorite ridicându-se la 300 pe an. Nu ratați vizita la Beydaglari Coastal National Park, unde aveți la dispoziție o telecabină, iar priveliștea de la cabanele de pe munte vă oferă un peisaj panoramic absolut minunat.

Arta luxului – Superior Villa

Pentru o experiență a luxului suprem, vă recomandăm secțiunea Villas, care include trei opțiuni, una mai atractivă ca alta: Pool Villas, Executive Villas și Superior Villas. Aceasta din urmă este însă și cea dintâi la nivel de servicii și cazare de lux. Cu peste 300 de metri pătrați și un living absolut impresionant, vila deține o grădină privată și o piscină proprie, fiind perla de pe coroana Rixos Premium Tekirova. Evident, vă veți putea bucura de toate facilitățile oferite de cele patru dormitoare, un living imens, patru săli de baie, sufragerie cu bucătărie inclusă, cu toate dotările, o grădină încântătoare și diafană, cinci televizoare cu LED și radio prin satelit. Pe lângă aceste servicii de bază, veți avea parte și de alte privilegii suplimentare, cum ar fi: valet personal, transfer de la/către aeroport, pavilion privat pe plajă, acces la VIP Lounge, prioritate la restaurantele à la carte și multe altele.

.rixos tekirova vip villas 1 – AKILTOPU Creative