David și Victoria Beckham au cumpărat un penthouse întins pe un etaj în Miami

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-04-2020

în: Art & Design
penthouse

Un penthouse din turnul rezidențial de lux One Thousand Museum din Miami a fost achiziționat de David și Victoria Beckham.

Proprietatea este întinsă pe un etaj din proiectul cu design realizat de faimoasa arhitectă Zaha Hadid, decedată în 2016.

„Odată cu lansarea Inter Miami FC, David și echipa sa petrec suficient de mult timp în Miami”, a declarat un purtător de cuvânt al lui David Beckham într-un comunicat.

Fostul fotbalist David Beckham, în vârstă de 44 de ani, este președintele clubului de fotbal Inter Miami FC. Soția sa, Victoria, deține un brand de fashion.

Penthouse-ul cumpărat de cei doi se află la nivelele superioare în clădirea cu 62 de etaje. Proprietatea de lux are cinci dormitoare și șase băi și jumătate. Apartamentul era scos la vânzare cu 20 de milioane de dolari, însă nu este clar la ce preț a fost vândut către cuplu.

Printre facilitățile imobilului de lux deschis în august 2019 se află un helipad, un sky lounge pentru cină și evenimente speciale, un centru wellness, dar și un aqua center cu piscină și spa.

„One Thousand Museum este una dintre cele mai revoluționare opere de arhitectură, fiind și cel mai vizibil turn din Downtown Miami”, a spus Daniel de la Vega, președintele ONE Sotheby’s International Realty, agenția imobiliară a proiectului.