Restaurantele cu cea mai frumoasă priveliște

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-08-2019

în: Travel

Cine nu și-ar dori să savureze bucate alese și băuturi fine, alături de cei dragi, în timp ce se bucură de o priveliște de vis? Restaurantele rooftop sunt din ce în ce mai populare și reprezintă alegerea ideală pentru momente de neuitat, în compania prietenilor. Vă prezentăm, în cele ce urmează, un top al celor mai spectaculoase localuri din lume, cu priveliști care îți taie răsuflarea.

Ozone, Hong Kong

Cunoscut în întreaga lume drept barul situat la cea mai mare altitudine, Ozone oferă clienților săi o panoramă cu adevărat unică. Designul este unul futurist, aproape ireal și a fost creat de firma japoneză de design interior, Wonderwall. De la mese, oaspeții pot admira întreaga metropolă, în timp ce se delectează cu preparate tradiționale asiatice.

Sky Bar, Bangkok

Cu o panoramă de excepție, mâncăruri delicioase și cocktail-uri exotice preparate de barmani profesioniști, această terasă este faimoasă în toată lumea. Multe producții de la Hollywood au scene filmate aici, poate cea mai cunoscută fiind „The Hangover”. De asemenea, mari publicații internaționale au catalogat acest bar ca fiind unul absolut excepțional, din toate punctele de vedere.

 

Radio Rooftop Bar, Londra

Acest bar este localizat în incinta luxosului hotel ME by Melia din inima districtului londonez Covent Garden și este printre cele mai populare din Europa. Oaspeții pot admira, de la înălțime, atât centrul istoric al Londrei, cât și noile zone cu arhitectură modernă. Băuturile servite aici sunt neconvenționale, create de cei mai talentați barmani, iar preparatele din meniu îi poartă pe gurmanzii împătimiți într-o călătorie a gustului, prin lumea întreagă.

The J. Parker, Chicago

Acest local rafinat le oferă clienților o priveliște minunată asupra lacului Michigan, o adevărată oază de liniște pentru cei care vor să se recreeze. Familiile cu copii preferă să vină aici, iar pentru a găsi o masă liberă nu este nevoie de rezervare.

AER, Mumbai

Exclusivistul AER este situat la etajul 34 al hotelului Four Seasons din Mumbai. Decorul este unul chic, atmosfera este relaxantă, iar imaginea de ansamblu a orașului, în amurg, lasă pe oricine fără grai. Melomanii se pot bucura de muzică live și de beat-urile generate de cei mai iscusiți DJ-i. Vedete din lumea sportului și a filmului aleg să organizeze evenimente aici, AER fiind un veritabil etalon al luxului în India.

CHAR Bar & Grill, Shanghai

Amplasat la etajul 30 al hotelului Indigo, CHAR promite cea mai spectaculoasă priveliște asupra celui mai mare oraș din China. Atmosfera primitoare este dată de designul interior al localului, care folosește materiale naturale. Iubitorii de vin pot alege dintr-o gamă variată de sortimente, de la cele tradiționale până la vinuri unice în lume.

Energy Expo 10-13 octombrie