Globurile de Aur 2020 – Cum l-a privit Jennifer Aniston pe Brad Pitt în timpul discursului său

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 08-01-2020

în: The Famous

Interesul principal al Galei Globurilor de Aur ar trebui să fie- și probabil pentru mulți oameni din industrie chiar este- o conturare a tabloului producțiilor cinematografice cele mai bune ale anului.

Netflix a dominat gala 2020, însă un moment savuros a fost cel în care pe scenă a urcat Brad Pitt. Actorul a primit Globul de Aur pentru cel mai bun rol secundar masculin, la acelaşi premiu fiind nominalizați anul acesta Tom Hanks, pentru „A Beautiful Day in the Neighborhood”, Al Pacino, pentru „The Irishman”, Joe Pesci, pentru „The Irishman”, şi Anthony Hopkins pentru „The Two Popes”. Discursul lui Brad Pitt a avut câteva pasaje extrem de amuzante, însă camerele de filmat au urmărit reacțiile fostei sale soții, Jennifer Aniston.

Discursul de mulțumire al actorului i-a binedispus pe cei prezenți în sală, însă în cazul lui Jennifer a fost și multă emoție, ceea ce ne face să ne întrebăm (încă o dată!) dacă divorțul acestora nu a fost o greșeală. Jennifer a trăit la intensitate maximă fiecare cuvânt rostit de Pitt și a avut puterea să râdă când actorul a glumit despre interesul de nepotolit al presei față de viața lui amoroasă, după despărțirea de Angelina Jolie. „Aș fi vrut să vin cu mama mea în seara asta, dar presa crede că orice femeie care stă lângă mine este iubita mea. Ar fi fost destul de ciudat…”, a glumit actorul.

Brad Pitt s-a căsătorit cu Jennifer Aniston în anul 2000 şi au divorţat cinci ani mai târziu, însă au rămas în relaţii foarte bune.  Într-un interviu acordat în 2011, vorbind despre viaţa sa alături de Jennifer Aniston, actorul declara că „nu a dus o viaţă interesantă“, iar mariajul „nu era ceea ce trebuia să fie“. Despărțirea lor a urmat după ce Brad Pitt a recunoscut că s-a îndrăgostit de Angelina Jolie în timpul filmărilor pentru pelicula „Mr. & Mrs. Smith”. Mariajul cu Angelina Jolie s-a încheiat destul de urât, însă lucrurile par să intre pe un făgaș armonios în acest triunghi complicat. Cei trei protagoniști par să își fi vindecat rănile și să ilustreze încă o dată faptul că timpul atenuează resentimentele.