Residence Vila Ovidiu

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-08-2016

în: Lifestyle

Residence Vila Ovidiu

Noua ta destinaţie de vacanţă în Mamaia

Petrecerea unui sejur în Mamaia reprezintă o experienţă unică datorită peisajelor splendide – oferite pe de o parte de Marea Neagră şi pe de altă parte de Lacul Siutghiol. Indiferent de ora din zi sau din noapte, natura oferă un spectacol de culori şi senzaţii de neuitat. În inima renumitei staţiuni, între oraşul Constanţa şi Faleza Cazino, se găseşte situată Vila Ovidiu, o impresionantă clădire de ultimă generaţie, finalizată în primăvara acestui an.

Odată cu începutul sezonului estival, Vila Ovidiu devine cea mai exclusivistă adresă din staţiunea Mamaia pentru cei ce doresc o vacanţă care să îndeplinească toate condiţiile unui sejur cu adevărat special. Datorită poziţionării excelente, la numai câţiva paşi de plajă, Vila Ovidiu abundă de luminozitate şi strălucire, promițând priveliști absolut încântătoare. Aceasta pune la dispoziție 23 de apartamente spaţioase, cu balcoane generoase de unde oaspeții pot admira atât albastrul Mării Negre, cât şi întinderea idilică a Lacului Siutghiol; fiecare apartament este dotat şi utilat pentru a răspunde celor mai exigente cerinţe, asigurând astfel un maxim de confort. Petrecerea concediului într-un astfel de apartament reprezintă o experienţă unică, datorită gradului ridicat de confort, eleganței şi stilului original. O combinaţie perfectă între modern şi tradiţional: design contemporan, piese de decor sculptate manual, mobilă tradiţională şi elemente ambientale atent selecţionate – toate creează o atmosferă plină de căldură, unde oaspeţii vor regăsi starea de bine şi relaxarea.

1DX_5949 as Smart Object-1

Staţiunea Mamaia oferă turiştilor o gamă largă de activităţi de divertisment şi de petrecere a timpului liber: zone de plajă amenajate cu terase, beach bar-uri, aqua park, delfinariu, precum şi posibilitatea practicării sporturilor nautice. Plaja din Mamaia este deseori comparată cu cea din Miami, mai ales prin prisma multitudinii de turişti de toate vârstele şi a animatelor petreceri nocturne.

Vila Ovidiu este situată la aproximativ 600 metri de Piaţa Cazino din Mamaia, la 700 metri de telegondolă – de unde turiştii pot admira panorama superbei staţiuni de la înălţime şi de parcul Aqua Magic – unul dintre cele mai atractive locuri din oraş, la circa 2 kilometri de centrul comercial City Park Mall şi Delfinariu. Recent renovat şi situat într-un cadru natural minunat, Delfinariul este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice, fiind singurul loc din România unde au loc reprezentaţii cu delfini, lei de mare şi pinguini. Mai mult decât atât, în imediata apropiere a Vilei Ovidiu se află numeroase restaurante, baruri şi cluburi ce pot oferi oaspeţilor momente de relaxare, dar şi de distracţie.

Reşedinţa Vila Ovidiu reprezintă destinația ideală pentru toate categoriile de turiști: pentru oamenii de afaceri care poposesc în oraş pentru o scurtă perioadă de timp, pentru călătorii împătimiți care nu-și doresc decât să se bucure de frumuseţea staţiunii Mamaia şi a oraşului Constanţa, dar mai cu seamă pentru familiile cu copii, cărora le asigură tot confortul şi condiţiile necesare unui concediu cu adevărat reușit.

1DX_6000 as Smart Object-1 1DX_6025 as Smart Object-1 1DX_6046 as Smart Object-1

Caracterizat de un echilibru perfect între lux, rafinament, căldură, luminozitate şi ospitalitate, fiecare apartament este atent decorat, echipat și amenajat până în cele mai mici detalii, făcând din Vila Ovidiu o destinaţie unică pe întreg litoralul românesc. Culorile calde ale mobilierului, dotările şi designul interior creează o atmosferă deosebit de plăcută şi primitoare, conferind camerelor originalitate şi evidenţiind bunul-gust şi caracterul inconfundabilului stil „Made in Italy”.

Amplasată în inima staţiunii Mamaia, Vila Ovidiu oferă oaspeţilor posibilitatea de a opta, în momentul rezervării, pentru apartamente cu vedere către fascinanta Mare Neagră sau către fermecătorul Lac Siutghiol. Apartamentele mobilate cu stil şi rafinament, de tip STANDARD, SUPERIOR, LUX şi SUPER LUX, au suprafeţe cuprinse între 68 şi 130 metri pătrați, două dormitoare şi băi proprii, precum și bucătărie „open space”, putând găzdui până la șase persoane. Toate tipurile de apartamente sunt amenajate modern şi oferă un confort desăvârșit, fiind prevăzute cu paturi matrimoniale, canapea extensibilă, TV cu ecran plat, canale prin cablu şi satelit, conexiune Wi-Fi gratuită, bucătărie utilată şi complet accesorizată, două băi cu cabină de duș, dintre care o baie cu acces direct din dormitor.

Trăind pulsul stațiunii Mamaia înseamnă să îţi dăruieşti o vacanţă de neuitat!

„Unde sunt acei oameni capabili să construiască, pentru încântarea lumii, opere ca acestea? Acei oameni de odinioară aveau ochii şi sufletele diferite de ale noastre. În venele lor, în sângele lor, curgea ceva ce astăzi se pare că a dispărut complet: dragostea şi cultul pentru frumuseţe.” – Guy de Maupassant

Apartamentele sunt atât pentru vânzare, cât și pentru închiriat.
Residence Vila Ovidiu

Bulevardul Mamaia, nr. 402, Constanţa
+40/799.597.189
www.vilaovidiuluxury.ro
info@vilaovidiuluxury.ro

1DX_5981 as Smart Object-1