British Airways testează sisteme VR pentru pasageri

Scris de Luxury
Publicat la data de: 18-09-2019

în: News

Operatorul aerian britanic British Airways a început să testeze sisteme de realitate virtuală (VR) pe ruta Londra-New York. Pasagerii de la clasa întâi sunt primii beneficiari ai noii experiențe de divertisment complexe oferite în timpul zborului.

Pasagerii se vor putea uita la filme, documentare și seriale populare în formatele 2D, 3D și 360°.

Sistemele de VR sunt furnizate de către SkyLights, iar ochelarii oferă o perspectivă 3D indiferent de poziția pasagerilor. Mai mult, sistemul va putea fi folosit pentru programe de meditație și terapie cu sunete, utile pentru pasagerii care se tem de zborul cu avionul.

”Realitatea virtuală are potențialul de a revoluționa divertismentul în timpului zborului și suntem entuziasmați să testăm acești noi ochelari care vor crea o călătorie unică și memorabilă pentru clienții de la clasa întâi”, a spus Sajida Ismail, head of inflight product la British Airways.

Testarea sistemelor VR face parte din strategia British Airways de îmbunătățire a experienței zborului pentru pasageri. Compania are un buget de investiții de 7,8 miliarde de euro întins pe 5 ani în acest scop. Printre altele, operatorul aerian va instala sisteme Wi-Fi de mare putere și va redesena interiorul avioanelor destinate curselor lungi.