Gucci Resort a fost creată pentru cele mai luxuriante destinații

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-08-2022

în: Fashion

Gucci Resort

Am intrat oficial în ultima lună de vară și ne îmbarcăm către ultimele noastre escapade estivale. Tocmai la timp pentru vacanțele noastre din august, a fost lansată The Gucci Resort Collection.

Gucci Resort

Inspirându-se din cele mai șic locuri de coastă, de la Mykonos la Miami, noua colecție Gucci Resort oferă o gamă largă de genți, ochelari de soare, pălării și pături de plajă care întruchipează esența stilului de călătorie. Colecția îmbină stilul italian iconic al Casei cu flerul de coastă, construind o garderobă șic fără efort, aprobată de vară. Și sincer, colecția este distractivă.Gucci flirtează cu combinații de culori distractive, cum ar fi o nuanță de ochelari de soare acvamarin, combinată cu o ramă galbenă translucidă și genți în nuanțe vibrante de portocaliu și verde, din materiale lucrate manual pentru a ilustra distracția nesfârșită de vară și natura lipsită de griji a vacanțelor.

Gucci Resort

Monograma GG este reimaginată într-un fundal cu model în zig-zag, cu combinații de culori pline de viață, care arată către destinațiile de călătorie exotice unde sunt vândute exclusiv. Prin această colecție, Gucci a stăpânit arta călătoriei, deoarece detaliile de design reflectă culturile vibrante ale fiecărui oraș; fie că este vorba de Cannes și Capri sau Hamptons și Marbella.

Gucci Resort

Colecția este prezentată într-un mod jucăuș, dar sofisticat, în timp ce fotograful și regizorul Max Siedentopf surprinde campania printr-un obiectiv ciudat. Încorporând piesele de colecție ca epicentru al imaginilor, în timp ce persoanele care merg pe plajă sunt văzute într-o stare de spirit capricioasă, Siedentopf le reamintește turiștilor că poveștile incredibile pot fi descoperite chiar și în cele mai cunoscute destinații.

Gucci Resort

Colecția Gucci Resort va fi distribuită prin buticuri selectate, pe site-ul oficial al brandului și în magazine pop-up inspirate de cabanele de pe plajele din destinațiile de călătorie.