Futura Gym by Alexander Florescu – din pasiune pentru un stil de viață sănătos și echilibrat

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 12-08-2018

în: Beauty

Alexander Florescu este unul dintre cei mai apreciați antrenori personali, în special în rândul vedetelor, reușind să se remarce prin programele intense de antrenament bazate pe exerciții ce folosesc greutatea corpului, combinate cu programe personalizate de nutriție. Încă din copilărie, Alexander și-a descoperit pasiunea pentru sport, practicând tenis de performanță vreme de 12 ani, iar în timp a reușit să transforme această pasiune într-o profesie și un business de succes, în prezent deținând o rețea de trei cluburi de fitness în București.

Antrenamentele cu Alexander Florescu sunt combinații de diferite tipuri de exerciții personalizate pentru fiecare persoană în parte. Sunt antrenamente solicitante, pline de energie, dar, în același timp, distractive. Dacă îți dorești o schimbare cât mai rapidă și eficientă a stilului de viață, a tonusului și a modului în care arăți, antrenamentul personal, one-to-one, este răspunsul. Alături de un antrenor personal, îți vei maximiza timpul petrecut la sală și vei beneficia de antrenamente individualizate, programe de nutriție, monitorizare constantă și adaptarea întregului program la intensitatea optimă, încât să obții rezultatele dorite. Nu în ultimul rând, antrenorul are un rol extrem de important în a-ți menține motivația și încrederea că vei reuși.

KILLER BODY WORKOUT este programul conceput de Alexander Florescu, ce se bazează pe combinarea diferitelor tipuri de antrenamente, precum functional, HIIT, cardio, tabata, crossfit, plyometrics și exerciții fizice care să motiveze și să ambiționeze și mai mult, prin antrenarea tuturor grupelor musculare și obținerea rezultatelor vizibile într-un timp cât mai scurt. În același timp, Alexander mizează foarte mult și pe necesitatea antrenamentelor individualizate mixate cu programe de nutriție și wellness, dezvoltate chiar de el, pentru echilibrarea stilului de viață și adaptarea întregului program la metabolismul fiecăruia.

Antrenorul personal este recomandat pentru abordarea științifică pe care o are asupra antrenamentului, pentru prezentarea tehnicilor de execuție a exercițiilor cu sau fără aparate și pentru motivarea clienților în atingerea obiectivelor propuse. El îți va evalua întotdeauna starea de sănătate, stilul de viață și va stabili alături de tine obiectivele tale, pentru ca apoi să proiecteze programul tău personalizat de antrenament și alimentație care să-ți satisfacă și chiar depășească cererile.

În cadrul sălilor de fitness Futura Gym (www.futuragym.ro), beneficiați de o atmosferă prietenoasă, asistență pe durata întregului antrenament, fiind în permanență sub atenta supraveghere a unei echipe pregătite la cele mai înalte standarde profesionale. Serviciile lor includ consultanță completă, începând de la conceperea unui program de antrenament, nutriție și dietă personalizată, până la sfaturi pentru abordarea și menținerea unui stil de viață sănătos. Modul de abordare al echipei este optimist și constructiv, indiferent de client. În cluburile Futura Gym, clienții vor putea beneficia de programe eficiente și practice de tip Personal Training, dar și de săli de fitness cu aparatură de ultimă generație și de clase de Step Aerobic, Kangoo Jumps, Fat Burn, Cardio, Functional Group Training.