Cupcake Philosophy

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-08-2016

în: Lifestyle

Cupcake Philosophy – Un altfel de tort de nuntă

Fiecare nuntă este o poveste care vorbește despre experiențe unice, despre emoții puternice, dragoste, vise în doi și despre dialogul dintre ochii acelui cuplu care a decis să-și trăiască viața ținându-se de mână.  Acum, toate aceste detalii importante, care descriu o legătură unică, pot fi relatate prin Wedding Cupcake Tower – cea mai nouă tendință din domeniu.

IMG_2298_1

The Wedding Cupcake Tower reprezintă un tort de nuntă reinventat, care înlocuiește versiunea tradițională cu o reprezentație unică, dulce și memorabilă a personalității mirilor, prin cupcakes. În loc să alegi un tort cu un design și cu anumite ingrediente-cheie, imaginează-ți un tort ca un puzzle din toate ingredientele tale preferate și cu diferite decoruri, care să încapsuleze emoții. 

Art Work
Tortul de nuntă este piesa de rezistență a meniului și marchează debutul dulce al unui nou capitol din viața mirilor, de aceea aspectul este foarte important. Cupcake Philosophy propune decoruri care surprind prin creativitate, unde formele, texturile fine și culorile se îmbină ca într-un dans suav. Fiecare design creează o demonstrație de artă, unde te lași purtat de filosofia pe care o propune. 

Personalizare
Pentru un eveniment în care este celebrată uniunea frumoasă dintre doi oameni, fiecare element ales trebuie să vorbească despre ei. De aceea, tortul poate fi cea mai dulce poveste, iar fiecare fragment poate fi un cupcake gândit de cei doi și creat de Cupcake Philosophy cu cele mai bune ingrediente. Fie că alegi să se asorteze cu rochia de mireasă, să fie în tema specială pe care ai ales-o pentru eveniment sau să conțină un mesaj-cheie (nume, dată), acest tort fabulos din cupcakes va fi o declarație delicioasă a sentimentelor.

IMG_2162 detaliu 1

Varietate de gusturi
Dacă înainte era dificil să alegi ingredientele care să creeze formula perfectă a gustului pentru tortul tău, acum poți să te bucuri de toate acele delicii pe care le adori tu și partenerul tău, aducându-le laolaltă. Pentru Wedding Cupcake Tower poți alege mai multe sortimente decât îți poate permite vreodată un tort tradițional și asta fără să le combini, ci să creezi identități gustative diferite.

Mult mai practic
Acest tort va completa perfect decorul romantic și va fi o adevărată demonstrație a eleganței. Este un tort care este deja porționat, dar într-un mod fabulos, transformând fiecare cupcake într-un cadou dulce și memorabil pentru fiecare invitat. Mai mult, poți să privești fiecare cupcake ca pe un mesaj pe care poți să-l transmiți invitaților.

Alege ceva diferit! Wedding Cupcake Tower – demonstrația autentică a unui tort cu filosofie!

www.cupcakephilosophy.ro

IMG_2326_1 IMG_3276