Sportul regal, cu tehnologie de ultimă oră, cu Champ du Golf

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 06-07-2017

în: Lifestyle

Istoria golfului îl face un sport de lux, iar cultura și farmecul ce îl caracterizează fac din acest sport un prilej minunat pentru relaxare. Originile acestui sport regal sunt incerte, însă, și aprig dezbătute. Cu toate acestea, este în general acceptat faptul că golful modern s-a dezvoltat în Olanda, în timpul Evului Mediu. Jocul nu a găsit popularitate internațională până la sfârșitul secolului al XIX-lea, când s-a răspândit în restul Regatului Unit și apoi în Imperiul Britanic și în Statele Unite.

 

Champ du Golf este o locație de lux dedicată pasionaților de golf și iubitorilor de socializare, fondată de către Adrian Sasu. Locația va fi deschisă tot timpul anului și beneficiază de toate facilitățile unui loc select din care toți pasionații acestui sport și-ar dori să facă parte. Golful, cel mai nobil sport de pe acest pământ, poate fi acum jucat, practicat și perfecționat într-o incintă spațioasă, indiferent de condițiile meteo. Performanțele simulatoarelor din Champ du Golf sunt uimitoare. Senzația lăsată este identică cu cea de pe un teren real de golf. În plus, aceste simulatoare oferă posibilități multiple pentru îmbunătățirea performanțelor dumneavoastră: analiza completă a jucătorului, swing-ul, distanța, unghiurile, comparații și multe altele. Acum puteți să vă folosiți crosele de golf tot timpul anului.

Chiar și cel mai luxos set de simulatoare nu merită investiția, dacă datele nu reproduc exact modul în care sportul se practică pe un teren de golf real. Champ du Golf dispune de tehnologia TrackMan care vă asigură că puteți să jucați golf real pe tot parcursul anului, în interior, dar și în aer liber. TrackMan Golf Simulator oferă o serie completă de instrumente de îmbunătățire a jocului, folosite de cei mai buni jucători și antrenori din lume. De la aplicații inovatoare de analiză video și de balansare, până la instrumente de analiză comparative, cum ar fi Test Center și TrackMan Combine, simulatorul interior Champ du Golf va face sesiunile de practică atât distractive, cât și productive. Cu optimizatorul, puteți vedea adevăratul potențial al oricărei lovituri. De asemenea, puteți vedea care parametri ar putea fi necesari pentru a lucra și cum să vă antrenați pentru lovitura perfectă. De fiecare dată când efectuați o lovitură, primiți informații-cheie în timp real. Puteți selecta o vizualizare care se potrivește nevoilor dumneavoastră, de la numere ușor de înțeles și înregistrări video, până la o vizualizare 3D a zborului bilei. Mai mult decât atât, puteți compara cu ușurință videoclipurile și datele. Pentru o mai mare acuratețe, puteți să comparați balansul jucătorului de golf, alegând din vasta bază de date a modelelor PGA, europene și LPGA Tour.

Champ du Golf se va deschide oficial pe data de 27 septembrie și vă invită să vă alăturați marilor jucători de golf din toată lumea, la evenimentele ce vor fi organizate de către cea mai mare companie mondială de radare de golf, TrackMan.