Ryan Gosling poartă trei ceasuri TAG Heuer deodată în filmul „Barbie”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-07-2023

în: Watches

Ryan Gosling

Nimic nu întruchipează mai bine „Kenergy” decât să porți trei ceasuri TAG Heuer în același timp. Ryan Gosling, actorul care îl interpretează pe Ken, partenerul etern al lui Barbie, în filmul realizat de Greta Gerwig, poartă cu îndrăzneală nu unul, ci trei ceasuri Carrera din aur de colecție în același timp în filmul de succes. (Buzz Aldrin a purtat recent un trio de Omega Speedys iconice simultan, așa că poate că triplarea bijuteriilor de la încheietura mâinii este o nouă tendință.

Actorul canadian este ambasador al brandului TAG Heuer din 2021 și s-a implicat în numeroase proiecte cinematografice alături de producătorul elvețian de ceasuri. (Poate vă amintiți scurtmetrajul de cinci minute pe care duo-ul l-a realizat în onoarea celei de-a 60-a aniversări a modelului Carrera sau Carrera Three Hands pe care Gosling l-a purtat în The Gray Man). Această apreciere comună a filmului și a orologeriei a deschis calea pentru colaborarea celor doi pentru filmul Barbie.

Ryan Gosling

Ryan Gosling a ales din arhivă trei ceasuri cu adevărat deosebite pentru a accentua personalitatea îndrăzneață și stilul ostentativ al lui Ken. Primul este referința originală 1158 CHN din 1971. Această piesă extraordinară a fost purtată de mulți piloți renumiți din lumea sporturilor cu motor, potrivit TAG. Designul elegant în stil milanez este asociat cu o brățară din aur de 18 carate, care îl face să fie în același timp elegant și impunător.

Ryan Gosling

Referința 110.515 a lui Ken este o altă bijuterie rară. Datând din 1974, acest model se distinge printr-o carcasă în formă de butoi, cu un finisaj impresionant, șlefuit în formă de raze de soare și un cadran Côte de Genève gravat în mod complex.

Trio-ul este completat de atemporalul model de referință 2448 NT. Având ca punct de plecare modelul Carrera original din 1963, acest ceas are catarame fațetate și alte elemente de design care evocă trecutul, dar care se potrivesc cu garderoba modernă destul de îndrăzneață a lui Ken.

Ceasurile sunt un instrument metaforic, de asemenea, simbolizând trecerea de la universul fantastic al lui Barbie la lumea reală, centrată pe timp. Flexibilitatea ceasului triplu al lui Ken este, de asemenea, o modalitate prin care acesta îi arată blondei sale preferate noua sa posesie atât a timpului, cât și a stilului.

Se pare că Gosling canalizează Kenergy și în viața reală. Actorul a fost surprins având la mână un ceas Carrera Date roz aprins la diverse întâlniri cu presa din cadrul turneului de promovare a filmului.

„Ryan este un actor uimitor, incredibil de creativ și implicat în fiecare proiect pe care îl face, iar parteneriatul nostru evoluează cu fiecare nou proiect în care Ryan se angajează alături de TAG Heuer”, a declarat directorul general al TAG Heuer, Frédéric Arnault, într-un comunicat.

Energy Expo 10-13 octombrie