O pereche de adidași Apple au fost scoși la vânzare pentru 50.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-07-2023

în: News

Apple

Într-o lume în care produsele Apple de epocă au devenit obiecte de colecție foarte căutate, care ajung la prețuri exorbitante, o nouă categorie va fi în curând în centrul atenției: încălțămintea rară de marca Apple. În mod surprinzător, zvonul din jurul prețului ridicat al căștilor Apple Vision Pro AR pare să pălească în comparație cu cifrele astronomice pe care produsele de epocă ale companiei le impun acum pe piață.

Recent, Sotheby’s, compania de licitații de lux, a listat o pereche de adidași Omega Sports Apple Computer pentru suma uimitoare de 50.000 de dolari. Acești adidași ultra rari au fost inițial făcuți la comandă pentru angajații Apple și distribuiți în exclusivitate la o conferință națională de vânzări de la mijlocul anilor ’90. În ciuda trecerii timpului, acești adidași și-au păstrat farmecul. Este adevărat că timpul a lăsat câteva urme pe ei, inclusiv o ușoară îngălbenire în jurul tălpii mediane și ușoare zgârieturi pe vârfuri.

Apple

Cu toate acestea, pentru colecționari, aceste imperfecțiuni nu fac decât să le sporească farmecul vintage. Având un stilul puternic al anilor ’90, adidașii au partea superioară din piele albă cu detalii perforate și logo-uri Apple clasice pe limbă și pe părțile laterale.

Pentru cei care sunt interesați de piesele vintage și care poartă mărimea 10,5 US, oportunitatea de a deține această piesă de istorie este disponibilă pe site-ul Sotheby’s la prețul de 50.000 de dolari.

Energy Expo 10-13 octombrie