Oglinda care vă dezbracă de secrete

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2016

în: News

this-mirror-creates-a-3d-scan-of-your-body-to-track-your-fitness

Legat de sculptarea siluetei perfecte, în special înainte de sezonul estival, cea care va evalua la adevărata valoare condiţia dumneavoastră fizică este oglinda, însă nu cea clasică, ci una inteligentă, în care s-ar putea să nu fiţi încântaţi să vă priviţi. Naked 3D Fitness Tracker este o oglindă care scanează corpul pentru a oferi date exacte despre eficacitatea antrenamentelor din sală.

Sistemul este compus din două piese: oglinda şi un cântar, ambele conectate la internet. Poziţionat pe cântar, acesta se roteşte încet, oferind oglinzii posibilitatea de a scana fiecare latură a corpului. Aplicaţia instalată pe telefonul mobil primeşte datele şi reconstruieşte imaginea primită tridimensional. Cântarul poate fi conectat la şase dispozitive în acelaşi timp, ca toţi spectatorii să poată vedea detaliile imperfecte ale siluetei.

Dispozitivul foloseşte senzori pentru scanare, care utilizează lumina infraroşie, iar procesul durează doar 20 de secunde. În ciuda numelui, nu este obligatoriu să stați goi în faţa oglinzii, dar compania producătoare recomandă utilizatorului să opteze doar pentru lenjerie intimă, pentru acurateţea măsurărilor. Drept rezultat veţi obţine procentul de grăsime din corp, greutatea, raportul dintre talie şi şolduri, circumferinţa fiecărei părţi a corpului, cum ar fi bicepsul, coapsele, gambele şi şoldurile. Întreg sistemul costă 499 de dolari, dar va fi disponibil abia din martie 2017.

Justin_Iphone