Bucătăriile Warendorf die Küche

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-07-2021

în: Art & Design

Warendorf die Küche

Cum arată o bucătărie aproape de perfecțiune?

O bucătărie perfectă este practică, încăpătoare, confortabilă și plăcută din punct de vedere estetic. Este locul în care îți începi și de multe ori îți termini ziua, pentru mulți fiind spațiul de socializare cu toți membrii familiei.

Din fericire, există bucătării care se apropie de perfecțiune, iar mobilierul este elementul major care o conturează. Una dintre opțiunile pe care le ai atunci când îți dorești o bucătărie perfectă este cea propusă de cei de la Warendorf die Küche. 

Cu o istorie de aproape 50 de ani, brandul german a reușit să se remarce printr-o serie de caracteristici impresionante.

Care este istoria Warendorf die Küche și cum a apărut această renumită companie care produce bucătării Premium
Istoria fabricii Warendorf începe în 1973, aceasta fiind fondată de către Rudolf Miele și Peter Zinkann. Viziunea lor a fost aceea de a oferi o compoziție de bucătărie care să combine electrocasnice și mobilier de înaltă calitate (Premium). Compania a fost denumită mai apoi „Miele die Küche” (Bucătăria Miele) și era compusă din mobilier, blat, accesorii și electrocasnice încorporabile Miele. În anul 2010, aceasta și-a schimbat proprietarii și a devenit Warendorf die Küche.

Designerii Philippe Starck și Piet Boon desenează colecții cu linii simple și cu atenție sporită asupra detaliilor, considerând că bucătăria este punctul central al casei, cel mai important loc pentru persoanele care trăiesc în ea. 

Care sunt motivele pentru care bucătăriile Warendorf die Küche tind spre perfecțiune?
Una dintre principalele calități ale acestor bucătării este faptul că sunt produse în mod individual pentru fiecare proiect în parte. Nu se recurge la materiale uzuale, se caută să se ofere unicitate pentru fiecare client și se aleg doar elemente și accesorii gândite să reziste peste 20 de ani. 

Micile detalii fac diferența, iar cei de la Warendorf se remarcă prin următoarele caracteristici esențiale:

  • structură brevetată. Warendorf die Küche este singurul producător care oferă o garanție de 30 de ani pe partea de structură;
  • precizia din zona colțurilor și a marginilor. Spațiul dintre elementele pieselor de bucătărie este de 4 milimetri, chiar și în cazul pieselor foarte mari;
  • vopseaua de cea mai bună calitate, prelucrată manual, ce poate fi aplicată în șapte straturi cu tehnica PIANO 7;
  • o varietate foarte mare de culori. Fiecare bucătărie poate să fie personalizată în funcție de culorile dorite de client. Există peste 2.000 de nuanțe RAL și NCS din care se poate alege;
  • finisaje Premium. La Warendorf se folosesc finisaje inedite: lemn, beton, aluminiu, sticlă sau ceramică. Astfel, fiecare bucătărie poate fi nu doar unică, ci și inedită.

O bucătărie perfectă este cea care îți poate oferi o calitate superioară a materialelor și a accesoriilor, un design care să uimească de fiecare dată, să ofere o doză maximă de confort vizual și un caracter individual care să se muleze pe personalitatea fiecărui utilizator în parte. 

Toate aceste detalii transformă bucătăriile Warendorf die Küche în bucătării care se apropie de perfecțiune. 

Vă așteptăm în showroom-ul KITCHEN INC.! 
Adresă: Strada Polonă 68-72, sector 1, București
Program: Lu-Vi 10-19, Sâ 10-14
E-mail: hello@kitcheninc.ro
Mobil: 0771 416 827