Black Exclusive Luxury Services, concierge de lux în Los Angeles

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-07-2014

în: News & Features

bs_black

Imaginați-vă o vacanță pe tărâmul American, într-un cadru luxos, cu o cazare de excepție, servicii personalizate de înaltă calitate și răsfăț nemărginit, unde singura preocupare este de a alege tipul de masină cu care vă veți plimba pe parcursul zilei. Pare un vis, nu-i așa? Acesta a fost și visul American tranformat în realitate al românilor care au pus bazele companiei Black Exclusive Luxury Services în Los Angeles, o companie ce vă va oferi experiența unei vacanțe cu totul deosebite.

Se știe că în țara tuturor posibilităților, toate visele se îndeplinesc, mai cu seamă când serviciile excepționale de care beneficiați vă sunt oferite de compatrioții dumneavoastră, în limba natală, la sute de kilometri distanță de casă, chiar pe coasta de Vest a Americii.

Black Exclusive Luxury Services este o companie ce promovează un stil de viață exclusivist si care vă va planifica toate aspectele călătoriei încă înainte de a ajunge la destinație. Aceasta deține un portofoliu de nu mai putin de 32 de mașini de lux precum Cadillac Escalade, Bentley, Maserati, Mercedes S Class, Mercedes GLK, Mercedes SLK, Mercedes GL, Chevrolet Tahoe, dar și modele de transport mai accesibile care se vor încadra perfect în bugetul dumneavoastră de vacanță. Mai mult decât atât, compania își oferă serviciile de transfer chiar de la aeroport la cele mai faimoase destinații hoteliere din Los Angeles, cazare care este asigurată bineînțeles tot de Black Exclusive Luxury Services. 

photo 1 copy 3

Black Exclusive Luxury Services nu este o simplă firmă de concierge care vă pune la dispoziție cele mai bune servicii, ci vă și propune o serie de multe alte activități exclusiviste în inima Orasului Ingerilor, unde soarele este pe cer 365 de zile pe an. Spre exemplu, daca doriți să aveți parte de un tour privat într-o mașină decapotabilă cu persoana iubită ori daca vreti sa oferiți cadou o excursie de excepție persoanelor dragi în Beverly Hills sau în oricare alt loc din Los Angeles, compania vă va trasforma dorințele în realitate din nou.

photo 3 copy 2Specific companiilor de lux, aceasta este o afacere de familie, iar echipa de romani care formează întregul concept este coodonată de o femeie și nu oricare, ci de celebra actriță de origine română, Mihaela Barluțiu, stabilită în America de ani buni. Fiind o persoană extrem de prietenoasă și cu totul deosebită, aceasta vă stă la dispoziție pentru rezervări și orice alte informații la numarul de telefon +1(310)9231730 sau la adresa de mail office@CTTBH.com

Galerie Foto