Balenciaga și Bang & Olufsen au realizat o geantă uimitoare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-07-2022

în: Fashion

Balenciaga

Cauți o alternativă mai elegantă la AirPod-urile tale? Ei bine, cea mai recentă poșetă de la Balenciaga, realizată în colaborare cu Bang & Olufsen, s-ar putea să se potrivească.

Geanta-boxă a debutat la show-ul couture al Balenciaga la începutul acestei luni și combină eleganța caracteristică a casei cu calitatea remarcabilă a sistemelor de sunet Bang & Olufsen. Este complet funcțional atât ca geantă, cât și ca boxă, așa că nu veți face compromisuri cu una pentru alta.

„Această geantă este o dovadă a ceea ce se întâmplă atunci când două companii foarte speciale, cu o moștenire de măiestrie de neegalat, își unesc forțele. Ambele echipe de design sunt dedicate excelenței și cred că împreună am creat ceva unic”, a declarat directorul de design al Bang & Olufsen, Miklu Silvanto, într-un comunicat.

Fiecare geantă în ediție limitată a fost realizată dintr-un bloc de aluminiu solid, ceea ce înseamnă că are un design compact de la mâner la bază. Poșeta a călătorit apoi la fabrica Bang & Olufsen 5 din Danemarca, unde a fost sablata cu perle, anodizată și lustruită manual.

Balenciaga

 

Partea frontală prezintă designul de difuzor portabil al companiei daneze, cu orificiile difuzoarelor plasate într-un model care asigură cea mai bună calitate fără a sacrifica stilul. În spatele corpului se află difuzorul puternic, care oferă 18 ore de autonomie a bateriei și conectivitate multipunct.În ceea ce privește funcționalitatea ca geantă de mână, un buzunar din spate se deschide către un compartiment îmbrăcat în piele italienească de miel. Sub mâner, veți găsi comenzile pentru difuzor, iar siglele ambelor mărci sunt gravate cu laser pe fiecare poșetă.

„Această colaborare demonstrează cu adevărat capacitățile noastre de a crea soluții personalizate pentru clienții noștri. Parteneriatul cu Balenciaga a fost o experiență incredibilă și, de asemenea, va schimba modul în care modelăm produse și experiențe care vor perturba piața tehnologiei în viitor”, a declarat Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen.