Unii dintre cei mai înstăriți oameni din lume care au urmărit live Grand Prix Monaco, dar și vedetele de la Festivalul de film de la Cannes, au băut apă românească

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 05-06-2018

în: Lifestyle

Apa românească Aur’a a fost prezentă la circuitul de Formula 1 Grand Prix Monaco, ajungând pe mesele bogaților lumii care și-au permis să plătească o mică avere pentru a urmări calificările și cursa de la cele mai bine poziționate terase de pe circuit. Pentru al doilea an consecutiv, Aur’a a fost prezentă și la serile Festivalului de Film de la Cannes, în acest an participând și la Gala VIP Belgium, un eveniment care s-a desfășurat în cel mai exclusivist hotel din stațiune, Majestic Barriere.

Apa Aur’a și-a început aventura la Grand Prix Monaco 2018 cu o petrecere pe Yacht în Monaco Port, eveniment sofisticat, rafinat și dedicat unui public exclusivist. Sâmbătă și duminică, 26 și 27 mai, apa a fost în compania selectă a unora dintre cei mai înstăriți oameni de pe mapamond, care și-au permis să plătească o mică avere pentru a urmări calificările și cursa de la cele mai bine poziționate terase de pe circuit: Caravelle și Heracles, unde nu au beneficiat doar de o panoramă privilegiată, ci și de mâncăruri rafinate, băuturi premium și de apa românească Aur’a.

Pentru al doilea an consecutiv, Aur’a a fost prezentă și la serile Festivalului de Film de la Cannes. În plus, față de 2017, apa românească a fost prezentă și la Gala VIP Belgium, un eveniment cu totul special care s-a desfășurat în cel mai exclusivist hotel din stațiune – Majestic Barriere. A zecea ediție, desfășurată sub genericul CINE ARTS GALA, a avut o misiune caritabilă, întregul eveniment fiind dedicat strângerii de fonduri pentru Asociația ”Wheeling Around the World”. Invitatul special al serii a fost celebrul artist Akon, iar vocea care a animat muzical evenimentul a fost a lui Bobby Kimball, veteranul trupei Toto. 

Apa Aur’a a intrat oficial pe piaţa franceză în primăvara anului trecut, când, între 17 şi 28 mai, la petrecerile private organizate cu prilejul celei de-a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, s-a băut apă plată românească. În 26 mai, Aur’a a fost prezentă şi la gala de caritate IRA Franţa – Africa organizată de Academia Prinţesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediţia 75.

Apa Aur’a se exportă nu doar în Franța, ci și în China, țările Arabe, Cehia, Slovacia, Polonia, Benelux, Germania și Coasta de Fildeș. În România, apa este vândută în magazine naturiste, hoteluri, restaurante. 

Compania AUR’A MINERAL WATER este localizată în comuna Ocna de Fier, județul Caraș-Severin și are capital 100% românesc, fiind deținută de oamenii de afaceri timișoreni Horațiu Rada și Eleodor Coptil. Investiția face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro. 

AUR’A este o apă natural alcalină cu pH de 8,25 care conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă.