Media Lunch la NORMA Fine Dining cu chef Sidia Sissoko

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-06-2016

în: It happened

 NORMA Fine Dinning, noul restaurant deschis recent în zona Dorobanți și-a deschis porțile pentru un Media Lunch cu bloggeri, în cadrul căruia aceștia au putut degusta meniul ce poartă semnatura lui chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef. NORMA propune o experiență culinară inedită, o experiență nouă  și robustă prin rețete și condimente adunate din colțuri uitate ale lumii de către chef Sidia Sissoko.

zlrized-3740

Chef Sidia Sissoko, iubitor al gastronomiei frantuzești clasice, pe care a descoperit-o și învățat-o de la francezii din Guineea, își propune să readucă în prim plan tehnici gastronomice clasice frantuzești, multe aproape uitate, pe care le prezintă într-o formă actuală, modernă și pe care le trece prin
propriul filtru românesc. Tocmai de aceea, pentru Media Brunch chef Sidia Sissoko a pregătit un meniu savuros și plin de culoare ce a fost din plin savurat de bloggerii prezenți la eveniment. Reinterpretarea lui Chef Sissoko a mâncării tradiționale românești cu influențe franțuzești creează la NORMA rețete unice ce vor fi apreciate cu siguranță de toți cei care trec pragul restaurantului.

zlrized-3677

Restaurantul NORMA a fost conceput ca un spațiu de relaxare, un loc liniștit perfect pentru cei care își doresc un spațiu discret unde să iasă și să deguste preparate delicioase. Designul localului a fost realizat de arhitectul Ioana Viziteu, care a creionat conceptul în jurul poveștii de viață a bucătarului, fondator al restaurantului. Inspirația i-a venit din simplitatea și naturalețea lui Sissoko, creând astfel un loc cald, degajat și colorat. Restaurantul oferă un meniu a la carte cu influențe puternice de origine franceză pe care îl veți regăsi zilnic in locație însă oferta gastronomică de la NORMA nu se rezumă la acesta. Clienții pot participa la degustări de vinuri, unele in premieră, precum și la meniuri inedite de tip Degustation – un meniu special cu porții mici și numeroase pe care nu le pot gusta în alte restaurante, acestea fiind specialități ale bucătarului. In cadrul acestor evenimente bucătarul discută meniul de vinuri cu un somelier pentru a le asorta perfect. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării.

www.norma-fine-dining.ro

Galerie Foto