IRRESISTIBLE ești tu!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 01-06-2020

în: Beauty News

irresistible givenchy

Noul IRRESISTIBLE GIVENCHY Eau de Parfum sfidează regulile atracţiei. Puterea sa magnetică ne atrage în valurile eliberatoare ale unui dans fascinant.
Condus de energia tinerească a fondatorului său, GIVENCHY continuă să îşi scrie istoria prin mişcare, alături de IRRESISTIBLE GIVENCHY. Plin de spirit şi teribil de năstruşnic, parfumul este un concentrat de seducţie pură, ce emană şarm şi feminitate. Spontaneitatea sa ne inspiră şi ne captivează. Ritmul a fost setat. Cine este gata să se alăture dansului?

Magnetic, flaconul IRRESISTIBLE GIVENCHY este fascinant prin puritatea sa îndrăzneaţă.
Designul reinterpretează un simbol Givenchy, prisma, şi prezintă o siluetă minimalistă, pătrată, cu unghiuri rotunjite. Sticla transparentă şi multifaţetată creează un joc al nuanţelor de roz luminos. O panglică roz, ultra feminină înconjoară gâtul sticlei.
 
Creat de maeştri parfumieri Fanny Bal, Dominique Ropion şi Anne Flipo, IRRESISTIBLE GIVENCHY dezvăluie un mix colorat între strălucirea notelor de trandafir şi acordurile luminoase de lemn alb.
Trandafirul este strălucitor. Parfumul se dezvăluie la început prin tonuri fructate, zemoase de pară şi ambrette, iar apoi pulsează prin acordul pudrat de iris care îl transcede. Acest dans între trandafir şi lemnul alb creează o tensiune măsurată, înainte de a se contopi cu acordul de mosc.
Noul IRRESISTIBLE GIVENCHY este o invitaţie îndrăzneaţă la a te lăsa dusă de val.

 
Fiind obişnuită cu podiumurile de modă Givenchy, modelul britanic Fran Summers a devenit o muză pentru acest nume, deoarece se pare că o însoţeşte oriunde ar merge…
Ea întruchipează noul parfum IRRESISTIBLE GIVENCHY prin naturaleţea şi spontaneitatea sa.
Efervescentă şi spontană, prezenţa sa te încurajează la celebrare. Ea este unul dintre acei oameni pe care îţi doreşti să˗i urmezi, să˗i imiţi, să fii în preajma lor… eroina noastră îşi urmează dorinţele, ascultându˗şi instinctul.
Fotografiată de Harley Weir, Fran Summers debordează de şarm. Magnetică, ea se lasă purtată de un val de eliberare oriunde ar merge. Secretul său? Libertatea. Ea are libertatea de a fi cine îşi doreşte, unde îşi doreşte şi ştie ce vrea. Independenţa sa este exprimată prin mişcare. Ce poate fi mai eliberator decât să laşi limbajul corporal să vorbească de la sine?

 
În spotul oficial, filmat de Manu Cossu, precum şi în campania digital, Fran Summers este înconjurată de echipa sa.
Un grup de persoane cu spirit liber care, asemenea ei, dansează, râd şi ştiu cum să profite de aceste momente preţioase.
Fran păşeşte în cadru, invitându˗şi anturajul să se alăture dansului şi să˗şi găsească propriul ritm. Fără să omită vreun pas, deoarece mişcările provin din interior; este sincer şi intim. Dansul devine o reflexie irezistibilă a celor care îl întruchipează. Un moment revelator şi eliberator… Fie că se petrece într˗o hală sau în aer liber, sub cerul Parisului, Fran se învârte şi dă frâu liber imaginaţiei. Nimic nu o reţine. Styling˗ul Givenchy îi subliniază mişcările. Putem doar să o privim, capabilă să eclipseze Turnul Eiffel cu puterea sa magnetică şi graţia sa plină de strălucire. Ea este pur şi simplu IRRESISTIBLE!
 
 
Energy Expo 10-13 octombrie