Becurile purificatoare Orin s-au lansat în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 18-06-2015

în: News & Features

Gentil şi reconfortant asupra centrilor vizuali, poate un bec să asigure o acţiune terapeutică, remediind predispoziţia la alergii, vulnerabilităţile la factorii de mediu sau deficienţele de odihnă?

Joi, 11 Iunie, România a întâmpinat cu braţele deschise lansarea oficială a inovativelor becuri purficatoare cu anioni, distribuite pentru întâia oară în Europa prin compania ORIN. Într-un cadru elegant şi primitor, Orin a prezentat o tehnologie revoluţionară ce utilizează forţa fotonică pentru neutralizarea incluziunilor din aer prin degajarea ionilor negativi.

DSC_6549

Invitatul special, Prof. Dr. Petre Negrea de la Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile Timişoara a avut astfel oportunitatea să împărtăşească şi să divulge celor 80 de invitaţi misterul becurilor Orin, prin demonstraţii practice. Având ca principiu de funcţionare detectarea şi neutralizarea prin emisia  a 15 milioane de ioni negativi, becurile ORIN ne asigură un ambient proaspăt şi revigorant, conferindu-ne energia necesară activităţilor cotidiene alături de o excepţională calitate a vieţii.

Inovaţiile în sisteme de iluminat purificatoare pe bază de anioni, ORIN, au fost adaptate atât confortului mediului casnic, celor mai exigente activităţi comerciale şi industriale, habitaclul maşinii, spaţii medicale şi chiar stradale.

DSC_6620

Având ca principiu de bază confortul senzorial , toate cele 7 modele de becuri ORIN poartă cu mândrie denumiri ce descriu stările umane în cele mai fericite ipostaze: Euphoria- bec economic cu spirală, Delight – bec cu LED , Bliss – bec cu LED color, Mistery – bec „orb”, Radiant – tub fluorescent cu neon, Joyride – sistem purificator pentru maşină, Rambler – lampă stradală cu LED.

DSC_6552
Evenimentul ce a avut loc la Timişoara în cadrul hotelului LIDO, a fost prilejul perfect pentru a demonstra că respirând aerul încărcat cu ioni negativi, ne putem bucura de o infuzie de sănătate prin întărirea imunităţii, reglarea metabolismului şi diminuarea oboselii. Odată cu definiţia unui stil de viaţă sănătos, Orin ne pune la dispoziţie un mediu mai curat, presărat cu particule de fericire.

DSC_7060

Galerie Foto