Vedetele au aniversat 6 ani de Sungate în rochii glam Sungate Vogue

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 16-05-2018

în: News & Features

Vedete cunoscute din showbiz au participat aseară la evenimentul aniversar al salonului de înfrumusețare Sungate. Andreea Marin, Adelina Pestrițu, Cătălin Botezatu, Anda Adam, Lora, Raluca Bădulescu, Carmen Negoiță, Ela Crăciun, Sonia Argint Ionescu, Diana Munteanu, Cream, Raluka, DJ Wanda, Maria Radu, Adina Buzatu, Andreea Perju, Diana Bart, Oana Roman, Diana Bișinicu, Anca Ciota, Diana Pârvu, Sabina Iosub, Tili Niculae s-au numărat printre cei peste 120 de invitați care au aniversat șase ani de existență a centrului de înfrumusețare din București.

Cu această ocazie, a fost lansată și noua extensie a brandului Sungate, un fashion concept store intitulat Sungate Vogue, o linie vestimentară ce include rochii de seară elegante, salopete, geci din piele de piton, bolerouri și accesorii glam perfecte pentru ocaziile speciale din viața fiecărei femei. O parte din rochiile colecției a fost expusă în cadrul evenimentului, acestea fiind admirate de invitate. Mai mult, multe din vedetele feminine prezente la petrecere au ales să poarte rochii Sungate Vogue.

Andreea Marin a optat pentru o rochie neagră, cu franjuri, în stilul flapper al anilor 20, accesorizată cu cercei tip șirag aurii. Vedeta și-a schimbat cu această ocazie și lookul, optând pentru extensii puse în salonul Sungate, extensii care au ajutat-o să aibă un păr lung, strălucitor, prins în coadă. Raluca Bădulescu a preferat o rochie neagră cu volane, peste care a purtat o jachetă aurie. Cream a ales o salopetă animal print, iar Carmen Negoiță, o bluză cu volane aurii, perfect îmbinată cu pantaloni negri.

Invitații evenimentului au putut să admire și o colecție de peruci din păr natural și accesorii de păr, au urmărit un show live de muzică de lounge și apoi un concert susținut de Raluka și bandul său live, au savurat vin Liliac, au admirat ornamentele florale Paper Flowers ce au împânzit locația.

Evenimentul anual Sungate a devenit unul dintre cele mai frecventate de vedetele din showbiz și de specialiștii din industria de înfrumusețare. Andreea Marin a fost și anul acesta gazda evenimentului aniversar, mărturisind pe scenă că se lasă de multe ori pe mâinile specialiștilor salonului pentru a obține schimbările de look dorite.

“Sungate e un motiv pentru care astăzi femei pedante care locuiesc în afara țării călătoresc la București pentru a se bucura de soluțiile pentru frumusețe oferite de Sungate. Sunt recunoscătoare echipei Sungate pentru campaniile cu suflet în care ne-am implicat împreună, de pildă readucând zâmbetul pe chipul femeilor ce au trecut prin experiența cancerului și care au înflorit din nou, regăsindu-și feminitatea și sentimentul frumuseții în sânul acestei familii. Noutatea aniversării din acest an o reprezintă extensia brandului spre un domeniu nou al industriei frumuseții. Alexandra Dumitru și Amalia Săndulescu, managerii brandului Sungate, au inaugurat de curând Sungate Vogue, un fashion concept store situat pe Calea Dorobanților și o primă linie exclusivistă de rochii de Red Carpet, creată în Italia, dedicată evenimentelor speciale”, a mărturisit Andreea Marin.

Evenimentul aniversar Sungate de anul acesta a beneficiat de sprijinul partenerilor Top Line, Liliac, Paper Flowers by Simona și Australian Gold.

Galerie Foto