Piese de mobilier și decor unice la Marc Alexander Design

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-05-2020

în: Art & Design

Într-o atmosferă desprinsă din tablourile renascentiste, puse sub lumina modernismului funcțional, am descoperit fascinați creațiile atelierului Marc Alexander Design. Obiectele unicat expuse, surprind prin autenticitate și rafinamentul prezent în fiecare detaliu arhitectural,  invitând mintea și sufletul într-o adevărată călătorie a design-ului interior de lux.

Scaunele Joséphine îmbină măreția de la curtea regală franceză cu luxul spațiului intim al unei întâlniri romantice, în tête-à tête. Masa Cleopatra ne invită să poposim într-un moment de comuniune cu cei apropiați, la un five-o-clock tea sau la o întâlnire nonformală de business. Boudoir-ul Victoria ne transportă imaginația spre celebrele scene hollywoodiene ale eternei frumuseți feminine, în care eroina principală se regăsește pe sine, relaxată și profundă.

Fiecare obiect de mobilier şi decoraţiune de lux are aşadar o poveste inspirată, fiecare element artistic expus surprinde prin formele epurate sau acel je ne sais quoi al unui detaliu sofisticat, de îndată ce-și preia locul în cadrul unui interior design minimalist sau al unui decor exuberant tip rococo.

Povestea mobilierului de lux Marc Alexander Design este povestea fondatorului brand-ului care, lansând business-ul, s-a lăsat inspirat de eclectismul culturilor de lux din diverse colțuri ale lumii, pe care l-a combinat cu talentul producției artizanale, mizând pe produse unicat. Fiecare piesă de mobilier poate fi construită sur-mesure, în funcție de propriul design interior al spațiului în care se va încadra și personalitatea clientului.

Materialele utilizate, metalul, lemnul, aurul, cuprul, crează contraste puternice, ce echilibrează. Combinațiile folosite armonios, suscită simțurile și exprimă dorința designer-ului de a oferi clientului atât o ambianța de lux cât și posibilitatea conectării cu energiile vitale, necesare oricărui spațiu în care locuiești sau călătorești. Pentru că, fie că mobilierul de lux Marc Alexander Design îmbracă terasa unui hotel boutique sau peretele living-ului tău, fiecare piesă aduce o prezență vie, unică și autentică în viața celui ce alege să descopere și să trăiască alaturi de aceste piese de lux unicat.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul : www.marcalexanderdesign.com

Energy Expo 10-13 octombrie