MAYBACH Eyewear – Icons of Luxury

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-05-2023

în: Fashion

MAYBACH Eyewear

Încă de la înființare, MAYBACH a fost un simbol al luxului, al calității și al individualității, întrunind cele mai exigente cerințe din partea clienților. Recunoscut pentru excelența din domeniul auto, numele și standardele brandului sunt astăzi purtate către noi industrii și pot fi remarcate și în produse eyewear, accesorii din piele și articole de șelărie high-end, datorită colecțiilor MAYBACH – Icons of Luxury. Produsele prezintă detalii atent elaborate, din materiale rafinate și cu un design remarcabil.

După decenii de experiență în domeniul auto high-class, caracteristicile exclusiviste ale mărcii germane s-au extins spre zona opticii de lux, prin intermediul unor piese spectaculoase. Colecțiile MAYBACH Eyewear mențin calitatea cu care ne-a obișnuit brandul, ispitind simțurile pasionaților de ochelari din întreaga lume. Fiecare ramă este lucrată manual din materiale rare și prețioase precum corn natural de bivol, lemn fin, fibră de carbon, piele, titan, aur de 18 carate și diamante, prin utilizarea celor mai bune tehnici de manufacturare germane.

MAYBACH Eyewear

Fiecare colecție poartă un nume atent ales – The King, The Artist, The Director, The Boulevard, The Symphony, The Refined, care conturează o poveste despre stilul ochelarilor propuși.

Fiecare pereche de ochelari este realizată manual de către cei mai buni artizani din Germania, cu ornamente și detalii complexe, niciodată simpliste, care să pună în valoare extravaganța stilului MAYBACH și materialele rare și prețioase utilizate. Mâinile dibace și ochii experimentați ai meșterilor MAYBACH Eyewear creează o capodoperă individuală cu fiecare ramă, echilibrând delicat tehnicile de producție tradiționale cu cele moderne. Pe lângă fascinația materialelor unice, multitudinea de abilități artizanale și pasiunea pentru perfecțiune sunt cele care creează farmecul fiecărei perechi de ochelari, fie ei de vedere sau de soare.

MAYBACH Eyewear

Totodată, MAYBACH Eyewear pune accent și pe calitatea lentilelor. Practic, MAYBACH și ZEISS împărtășesc aceeași pasiune pentru perfecțiune, inovație și tehnologie. Logoul „Z” care este gravat pe fiecare lentilă stă drept dovadă a unicității și autenticității moștenirii și preciziei ZEISS. Pentru a asigura o protecție maximă pentru ochi, colecțiile de ochelari utilizează lentile Carl Zeiss de cea mai bună calitate. Acestea vor proteja vederea cu o perfecțiune optică.