Dr. Oz vine în România pe 25 mai 2016

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-04-2016

în: News & Features

L-ai văzut la Oprah, l-ai văzut la televizor în Dr. OZ Show, probabil că-i citeşti articolele pe pagina lui de Internet şi primeşti ultimele notificări de pe Facebook. Faimosul Doctor OZ va veni în România să vorbească publicului, într-un eveniment la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 mai 2016.

oz

Dacă vrei să-l vezi, să-l asculţi în persoană şi să primeşti sfaturi despre ce să faci pentru a avea o sănătate de fier, despre cum să previi multe boli, despre cum poţi să fii în formă şi chiar să îi adresezi o întrebare, vino la sfârşitul lunii mai la Sala Palatului.

Sunt pregătite mai multe categorii de bilete, fiecare cu multe beneficii pentru dorința și necesitatea fiecăruia. De la simplul bilet de intrare până la biletul în care poţi lua masa împreună cu Doctor OZ, ai de unde alege.

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. Oz sunt acum puse în vânzare şi la Sala Palatului, dar şi pe www.droz.ro, eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro şi în reţeaua acestora de distribuţie.

DR OZ (2)

Doctor OZ va vorbi în limba engleză cu traducere în limba română, iar pentru a beneficia de traducere în limba Română trebuie doar să bifezi echipament de traducere în momentul comenzii.

Pentru ajutor suplimentar, sună la numărul 0751 253 100 sau trimite un email la contact@droz.ro.

Galerie Foto