Cosmetica medicală masculină la Skinmed Clinic

Trendurile anului 2020

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-04-2020

în: Beauty

Bărbaţii sunt tot mai interesaţi de îngrijirea personală. O fac temeinic şi se bucură de apreciere în societate. Tenul, părul, corpul sănătos sunt tot atâtea cărţi de vizită pentru un bărbat de succes. La clinica Skinmed există o gamă completă de tratamente medicale destinate procesului de înfrumusețare masculină și de reîntinerire.

Epilare definitivă fără durere
Dacă epilarea tradiţională, cu ceară, era coşmarul oricărui domn, iar lama nu e o soluţie pentru corp, tehnologia modernă vine în întâmpinarea bărbaților. Astfel, epilarea cu laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă de îndepărtare a părului nedorit. Fără durere și într-un timp extrem de scurt. Soprano Titanium, cel mai nou aparat Alma Laser pentru epilare definitivă, este ideal pentru bărbaţii cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele. Aparatul îi scapă pe bărbaţi şi de veşnica foliculită, afecţiunea care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice și uneori dureroase centrate de firul de păr. Toate acestea în cel mai scurt timp posibil pentru un laser medical.

Opt minute pentru epilarea spatelui
Laserul funcționează prin atacarea rădăcinilor foliculului de păr, pentru a-l distruge și, mai impresionant, face acest lucru fără a afecta pielea. Durata unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și de caracteristicile firului de păr. Astfel, variază între câteva secunde pentru zone mici, de pe faţă, și opt minute pentru toracele posterior. În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament. Ulterior, în timp, sunt necesare ședințe de întreținere la 6-12 luni.

Ridurile dispar în câteva zile
În cazul ridurilor din etajul superior al feței, remediul cel mai eficient este injectarea cu toxina botulinică, mai ales că domnii prezintă o dezvoltare mai accentuată a mușchiului frontal. Care sunt efectele? O relaxare a mușchilor de pe frunte va produce un aspect mai odihnit al pacientului și va da impresia de tinerețe. Procedura durează aproximativ 15 minute, cu tot cu anestezia locală, efectul se observă imediat, iar timp de 6 luni aspectul se va păstra. Pe măsură ce procedura se repetă, va crește și durata menținerii efectelor.