8 Eight Jewellery – sub efervescența estetecii actuale

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-04-2015

în: Jewels & Watches

 

_MG_2425 as Smart Object-1

În spatele unui diamant dăruit stă un poem sincer și subtil, mesager al statorniciei sentimentelor. Îndreptate spre noi înșine, diamantele devin o declarație a prețuirii, pe care o merităm pentru frumusețea drumului parcurs și pe care adesea nu îndrăznim să ne-o dedicăm nici printr-un zâmbet și o felicitare exprimate într-o oglindă. Cadou pentru a ne recompensa pentru reușite, pentru forță sau, pur și simplu, pentru sărbătorirea vieții, diamantele se transformă în noi embleme proprii, ce ne luminează apariția asemeni emoției zâmbetului și care trebuie să ne oglindească eleganța prin rafinament, unicitate și atitudine, trăsături ce recomandă creațiile 8 Eight Jewellery.

3

Inedita semnătură stilistică a 8 Eight Jewellery celebrează eterna distincție a bijuteriilor Coroanei Regale, explorând, în același timp, ambițiile creative ale contemporaneității. Alături de discreția și eleganța atemporală a simplității modelelor versatile, se impune originalitatea creațiilor în estetica futuristă, dar și o renaștere unică sub o interpretare avangardistă a modelelor din tezaurul culturilor ancestrale, chiar din moștenirea Epocii Bronzului.

2

Armonii intrigante ale diamantelor se regăsesc fie în contraste seducătoare cu pietre precum onixul și a sa frumusețe misterioasă, fie în dispunere pavé inclusiv în modelaje ondulate în care structura din metale prețioase este sculptată în ornamentație. Selecția desăvârșită sub echilibre inspirate ale coordonatelor 4C este onorată de distincția și excelența execuției sub exigențele iubitorilor de valori din München, oraș în care s-a născut 8 Eight Jewellery.

Pentru un duet cu creațiile 8 Eight Jewellery, au fost alese instrumente impresionante ale uneia dintre manufacturile de referință ce au scris istoria timpului, Audemars Piguet, și a două dintre cele mai prestigioase case ale orologeriei contemporane, Franck Muller și Jacob & Co. Spiritul 8 Eight Jewellery este evidențiat de rafinamentul enigmatic al showroom-ului în care o interpretare actuală a esteticii neogotice se distinge în tonurile de negru și auriu, embleme seculare ale eleganței nobiliare. Dincolo de discreție și de încântarea senzorială oferită de ambianță, vizitatorilor le sunt dedicate consilierea și expertiza în alegerea pieselor.

6